fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kieskeurige eters eten een week lang nieuwe dingen… En het was extreem moeilijk!

Als ik uiteten ga met een kieskeurige eter, weet ik vaak niet hoe snel ik weg moet komen. Vooral als je het menu aan de chef overlaat en je dus niet tot nauwelijks de macht over je keuzes hebt. Ik vind het dan bijna ongemakkelijk als iemand zegt: ik wil graag het menu van de chef, maar ik lust geen vis, schaal- en schelpdieren, groene groenten, rauw vlees, orgaanvlees, kaas en walnoten. Wat kan de chef dan ooit nog voor je maken?!

Dat het niet alleen voor mij ‘vervelend’ is, lijkt me duidelijk. Ook voor de mensen die bijna niks lusten moet het lastig zijn. Vooral als ze zich in een situatie bevinden waarin je toch echt geacht wordt het eten te eten, of in ieder geval te proberen. Gelukkig zijn veel kieskeurige eters altijd bezig om meer te lusten. Zo ook de mensen uit deze video. Ik moet zeggen: respect!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook