fb
Damespraatjes Damespraatjes

KidsReizen – Explore the world!

Wat is er mooier dan samen met je kind(eren) de wereld te ontdekken en te genieten van al het moois wat onze aarde te bieden heeft? Bij KidsReizen weten ze uit ervaring hoe geweldig het is om samen met je kinderen nieuwe landen en culturen te ontdekken; het is prachtig om te zien hoe onbevangen kids naar de wereld kijken en het levert bovendien onvergetelijke herinneringen op!

Kidsreizen-Afrika-dp

KidsReizen maakt het mogelijk voor jullie om samen op ontdekkingstocht te gaan en neemt je zorgen uit handen, zodat jullie alleen maar hoeven te genieten van jullie familie avontuur! Zij verzorgen individuele rondreizen voor gezinnen met kinderen naar verre en bijzondere bestemmingen, zoals Thailand, Indonesië, Maleisië, Vietnam, China, Zuid-Afrika, Marokko, Costa Rica, Suriname, Argentinië en sinds kort ook Cuba. Ze maken de reizen op maat voor jullie, zodat jullie droomreis in vervulling kan gaan!

Een super belevenis!

Kinderen ontdekken een nieuwe wereld: van tempels, rijstvelden en dieren in het wild tot dichtbegroeide jungle, indianendorpjes en ‘vreemd sprekende’ kinderen om mee te spelen. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld door kleine dorpjes te fietsen, mee te helpen in de rijstvelden, op een olifant door de jungle te gaan of te slapen in de woestijn? Een super belevenis én een herinnering voor het leven!

Kidsreizen-rijstvelden-dp

Door de interactie in de programma’s, zoals het bezoeken van een schooltje of een nachtje logeren bij de lokale bevolking, komen kinderen bovendien op een speelse manier in aanraking met een totaal andere cultuur.
Kijk door de ogen van je kids en geniet met ze mee!

Authentieke en kindvriendelijke familiereizen

KidsReizen biedt authentieke, kindvriendelijke accommodaties aan, die familiekamers of kamers met tussendeur hebben. Het reistempo zal aangepast worden, zodat jullie op een relaxte manier het land kunnen ontdekken en met z’n allen kunnen genieten van al het moois om je heen.

Kidsreizen-Azie-dp

Uiteraard geven ze persoonlijk en praktisch advies, op basis van hun eigen ervaringen met het maken van verre reizen met hun eigen kids. Dus wil je samen met de kinderen mooie en onvergetelijke verre reizen maken? Kijk dan snel op www.kidsreizen.nl. Ze helpen je graag op weg!

 

 

 

 

Reageer ook