fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kids Ski Week! Wie gaat er mee op wintersport?

Als ik terugdenk aan de wintersportvakanties die wij vroeger met ons gezin hadden, begin ik vrijwel meteen weer hardop te lachen. Wat heb ik veel prachtige verhalen over die weekjes in de sneeuw. Toen we wat jonger waren, waren het vooral grappige dingen die tijdens de skiles waren gebeurd. Toen we wat ouder werden, ging het over schnaps en de knappe skileraren. Altijd een feest! 

Wat we vooral leuk vonden, was dat we altijd met een groep gingen. Bijvoorbeeld met wat buren en hun kids, of klasgenootjes met hun ouders. Zo had iedereen leeftijdsgenootjes om de dag mee door te brengen en ook de mensen die helemaal niet wilden skiën hadden vaak een cappuccino-in-de-zon-drink-maatje. Zo had iedereen op zijn eigen manier de week van zijn leven.

Met een gezellige groep!

Niet alleen wij vinden wintersportgroepjes leuk, veel meer mensen sluiten zich liever aan bij een gezellig gezelschap dan dat ze alleen met het gezin gaan. Het Frankrijk Huis speelt hier het aankomende wintersportseizoen op in met de Kids Ski Week die ze in de meivakantie (22 tot 29 april) organiseren. Hierin gaan ze met een groep mensen, bestaande uit verschillende gezinnen, naar Tignes en Espace Killy (Frankrijk).

Hoewel je tijdens de Kids Ski Week wel bij een groep hoort, zit je niet vast aan verplichte groepsactiviteiten. Je hebt een eigen appartement met jouw gezin, bepaalt zelf hoe je het met eten doet en je hoeft zeker niet met de hele groep op pad. De kids hebben wél elke dag samen skiles, dus die maken zo lekker snel vriendjes. De volwassenen kunnen elke dag zelf bepalen wat ze doen en met wie ze daar zin in hebben.

Wat is er geregeld?

Op 27 april is er een gezellige Koningsdag barbecue georganiseerd. Zo hoef je deze feestelijke dag niet aan je voorbij te laten gaan! Bij aankomst staat er een goedgevulde boodschappentas klaar in het appartement, zodat je je hier het eerste weekend niet druk over hoeft te maken. Alle basisdingen, zoals jullie appartement, skipassen, skilessen voor de kids, de Koningsdag barbecue en Nederlandstalige begeleiding zijn bij de prijs inbegrepen

Lijkt het je leuk om met deze gezellige groep mensen mee te gaan op wintersport? Of wil je gewoon wat meer info over de Kids Ski Week?   Bezoek dan de website van Frankrijk Wintersport.

Lees ook: 5 redenen waarom je naar Guadeloupe op vakantie wilt! 

guadeloupe-760x440

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook