fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kids last van irritatie door scheenbeschermers? Met deze tip kom je hier voor altijd vanaf!

Rode bultjes, geïrriteerde plekjes en veel last van jeuk? Ouders met kinderen die regelmatig scheenbeschermers dragen kennen dit probleem vast wel. Door het zweten in de scheenbeschermer en het wrijven tegen de huid ontstaat er veel irritatie die super vervelend is. Zowel tijdens als na het sporten. We kwamen een hele handig oplossing tegen waarmee je deze klachten makkelijk voorkomt.

INR Sox zijn dunne sokken voor onder de scheenbeschermers. Hierdoor heb je een zacht tussenlaagje tussen de scheen en de scheenbeschermer. Veel fijner tijdens het sporten, want het schuren wordt zo voorkomen. Ook heb je minder last van geurtjes, doordat je de ondersok gewoon kan wassen. Hygiënischer en comfortabeler dus.

INR sox

Een oud buurjongetje van mij had tijdens het hockeyen ook veel last van deze problemen. Heel vervelend, want na zijn trainingen en wedstijden had hij altijd veel last van zijn schenen. Het werd na een tijdje zelfs zo erg dat hij er liever helemaal mee stopte. Momenteel speelt hij tennis, waar hij gelukkig ook veel plezier in heeft! Toch vraag ik me soms af of hij was blijven hockeyen als hij geen last van rode bultjes en pijnlijke plekken op zijn schenen had gekregen.

Hebben jullie kinderen hier ook last van? Hoe hebben jullie het geprobeerd op te lossen? Denk je dat INR Sox jouw kind zou kunnen helpen? Laat het ons weten, we zijn heel benieuwd!

De sokken zijn verkrijgbaar vanaf € 10,95. Wil je meer info over de ondersokken van INR Sox? Kijk dan op www.inrsox.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Gabriella -

Leuk artikel! Wij kunnen inmiddels niet meer zonder INR Sox. Voor mijn dochter bij voorkeur in het rozen 😉

Reageer ook