fb
Damespraatjes Damespraatjes

Khloé Kardashian krijgt eigen afvalprogramma: Revenge Body

Iedereen maakt weleens iets mee wat je totaal uit het veld slaat. Een ziekte, een scheiding, het overlijden van een geliefde of een ontslag… Dit soort situaties maken enorm veel woede en verdriet in je vrij. Iemand die ook door zo’n periode ging, was Khloé Kardashian. Zoals jullie misschien wel hebben gelezen of gezien, is ze recentelijk gescheiden van haar grote liefde Lamar Odem. Niet omdat ze niet van hem hield, maar doordat de relatie door zijn drugsgebruik simpelweg onmogelijk is geworden. Ze besloot haar negatieve energie te gebruiken voor wat goeds: sporten en haar lichaam in topvorm krijgen. 

Revenge Body!

De hele wereld heeft Khloé’s verhaal op de voet kunnen volgen. Op papparazzifoto’s zie je haar bijna elke dag naar de sportschool gaan en ook haar eetpatroon heeft ze enorm aangepast. En niet zonder resultaat: Khloé ziet er beter uit dan ooit en noemt dit haar ‘Revenge Body’. Een lichaam die staat voor een levensstijl waarmee ze laat merken dat ze haar leven helemaal zelf in controle heeft. Petje af Khloé!

Niet alleen een mooi lichaam voor Khloé

Khloé’s kracht is zo mooi, dat E! Entertainment besloot om er een televisieprogramma over te maken. Hierin staat niet Khloé centraal, maar een groep deelnemers die ook hun eigen Revenge Body willen. In samenwerking met personal trainers, stylisten en experts gaan de deelnemers onder begeleiding van Khloé de strijd aan. Ook heel vet:  de show wordt ook in Nederland uitgezonden!

Ben je benieuwd naar de inhoud van de show? Bekijk dan deze trailer! Enthousiast geworden? Revenge Body With Khloé Kardashian is vanaf 29 januari 2017 elke zondag om 21:00 uur te zijn bij E!

 

Reageer ook