fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kerstcadeautjes vinden was nog nooit zo makkelijk

De eerste nachtvorst is een feit. Stiekem vind ik dat niet erg. Ik slaap veel lekkerder als ik me in bed als een marmot kan ingraven. Bovendien betekent het ook dat Kerst steeds dichterbij komt en daarop verheug ik me nu al.

Ik ben fan van de donkere dagen voor Kerst. Lekker aan de grote tafel kerstkaarten schrijven en leuke cadeautjes voor al mijn hartendiefjes bedenken. Dat valt niet altijd mee. Want ja mensen, we hebben alles al. Elk jaar nemen we ons voor de cadeautjes te schrappen, maar dat voelt op de een of andere manier ook niet echt lekker. Prachtig ingepakte cadeautjes horen gewoon bij de feestdagen. Helemaal nu we dit jaar voor het eerst Sinterklaas zonder grote zak vol pakjes vieren omdat nu echt niemand meer gelooft.

Wat moet ik verzinnen?

Dus maak ik een lijstje. Standaard krijgt mijn moeder een nieuwe kalender. Dat is niet zo moeilijk. Maar wat koop ik voor mijn broer en zijn vrouw? Voor Robert? Voor mijn kleinste mannen? Ik weet het dit jaar niet zo goed. Toen ik met mijn vriendin Bianca koffie dronk en we het erover hadden, wees ze me op www.radbag.nl waar de leukste kerstcadeautjes te koop zijn.

Thuisgekomen nam ik een kijkje en wist niet wat ik zag. Wat een leuke artikelen en wat een keuze. Omdat er zoveel leuks voorbij kwam, maakte ik gebruik van de cadeaufinder. Kun je invullen voor wie je een cadeau zoekt en hoeveel geld je daaraan wilt besteden.

Cadeautjes rond de tien euro

Ik heb mijn slag geslagen. Ik zocht op kleine cadeautjes rond de tien euro voor mijn mannen. Wat ik vond:

Een retrotafelset voor Robert. Vier placemats met afbeeldingen van het testbeeld, een cassettebandje, een grammofoonplaatspeler en een stereo. Leuk voor Robert die werkt op het Mediapark. En Bob, Tom en ik hebben er ook mooi wat aan.

Een dikke beer pin. Voor Tommie. Hij is dol op beesten, zowel echte als zijn knuffels. Deze berenpin vindt hij geweldig, dat weet ik zeker. Kan hij leuk op zijn jas spelden.

Lekkere pittige chocolade voor Bob. Net als ik is hij een enorme chocoladefreak. Dit pittige Tabasco doosje wil iedereen toch wel hebben!

Een anti-stress kleurboek voor mezelf. Omdat ik die drukken dagen voor Kerst leuk vind, maar ik krijg er soms ook best wat stress van. Kan ik mooi ontspannen door te kleuren.

kleurboek-redbag

Ik was nog nooit zo snel met het kopen van cadeautjes. En jij? Ben jij er al druk mee? Waar koop jij je cadeaus het liefst? En wat geef je? We zijn heel benieuwd, laat het ons weten in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook