Damespraatjes Damespraatjes

Kelly gaat regelmatig naar bed met haar beste vriendin: “Onze mannen weten van niks”

Vreemdgaan: volgens het jaarlijks seksonderzoek van Durex doet 31 procent van de Nederlanders het. Of dit waar is weet ik niet. Maar als ik in mijn omgeving kijk, zie ik inderdaad dat het behoorlijk vaak voorkomt. Vaak wordt er vreemdgegaan met iemand van het internet, een collega of een vriend/vriendin. Iemand die hier zeker over kan meepraten is Kelly (35 jaar). Ze heeft regelmatig seks met haar beste vriendin Tina, die ze al sinds de middelbare school kent. 

“Tina en ik kennen elkaar al bijna 25 jaar! In die 25 jaar hebben we heel wat meegemaakt. Foute vriendjes, verhuizingen, het overlijden van allebei onze ouders en de scheiding van Tina. Altijd bleven we vriendinnen en altijd konden we bij elkaar terecht.”

Filmavondjes en wijn

In de periode dat Tina in scheiding ligt, komt ze tijdelijk bij Kelly en haar vriend wonen. “Dat is nu bijna 5 jaar geleden, maar het voelt als de dag van gisteren. Mijn vriend is voor zijn werk als vrachtwagenchauffeur veel weg en ik vond het dan ook heerlijk dat Tina bij ons logeerde. We hielden samen filmavondjes, gingen stappen en dronken gezellig samen wijn.”

Zoenen

Tijdens een van hun wijnavondjes gebeurt er iets bijzonders. “Ik weet niet waarom, maar Tina begon mij te zoenen. Ik was dronken en zoende haar terug. Wauw, wat een ervaring was dat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt.” Van het een komt het ander en die avond belanden Kelly en Tina bij elkaar in bed.

Lees ook: Corina: ‘Mijn vriendin komt steeds bij me uithuilen en ik trek het niet meer!’

Heel erg fijn

De volgende dag weten Tina en Kelly niet zo goed wat ze moeten zeggen. “Uiteindelijk heb ik tegen Tina gezegd dat ik er heel erg van heb genoten. Diezelfde ochtend hebben we nogmaals seks gehad. Dit keer nuchter en ook nu was het gewoon heel erg fijn.” Vanaf dat moment spreken ze regelmatig af om te vrijen.

Hartstikke hetero

Op de vraag of Kelly een relatie met Tina zou willen, antwoordt ze stellig. “Absoluut niet. We hebben het daar natuurlijk wel over gehad, maar we zijn allebei hartstikke hetero. Tina en ik vallen allebei op mannen, maar vinden het gewoon heel lekker om soms seks met een vrouw te hebben. Maar een relatie met een vrouw? Ik moet er niet aan denken!”

Geheim houden

Kelly en Tina hebben besloten om ‘hun geheimpje’ tegen niemand te vertellen. “Ik heb een gelukkige relatie en Tina inmiddels ook weer. Onze mannen weten van niks en dat willen we zo houden. Dat alles een beetje stiekem moet, is juist hetgeen wat het zo leuk maakt.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel!


5 reacties

Joris -

Hey LEENJE, er is geen touw aan vast te knopen.

Leenje -

Beste
Ik en mijn vriendin zijn kamer genoten .
Het was film avond en waren een beetje zat.wij hebben elkaar gekust en meet die avond het was heerlijk nu hebben wij al 2 jaar een sex relatie 2 vrouwen in een bed waarom niet voor al de speelgoed

Erik -

Je hebt kans dat, als de mannen erachter komen, zij het niet eens een probleem vinden. Misschien zelfs wel opwindend. Het kan ook zijn dat je de volgende ochtend gedrogeerd wakker wordt in een zompig weiland met je uitzet als een iglo om je heen gebouwd. Dat maakt vreemdgaan extra spannend.

Joris -

Wat een aparte reactie, Brenda. Je bagatelliseert vreemdgaan nogal.

Brenda -

Ga vooral zo door en nee de mannen hoeven niks te weten het is iets tussen jullie 2 alleen

Reageer ook