fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kelly gaat regelmatig naar bed met haar beste vriendin: “Onze mannen weten van niks”

Vreemdgaan: volgens het jaarlijks seksonderzoek van Durex doet 31 procent van de Nederlanders het. Of dit waar is weet ik niet. Maar als ik in mijn omgeving kijk, zie ik inderdaad dat het behoorlijk vaak voorkomt. Vaak wordt er vreemdgegaan met iemand van het internet, een collega of een vriend/vriendin. Iemand die hier zeker over kan meepraten is Kelly (35 jaar). Ze heeft regelmatig seks met haar beste vriendin Tina, die ze al sinds de middelbare school kent. 

“Tina en ik kennen elkaar al bijna 25 jaar! In die 25 jaar hebben we heel wat meegemaakt. Foute vriendjes, verhuizingen, het overlijden van allebei onze ouders en de scheiding van Tina. Altijd bleven we vriendinnen en altijd konden we bij elkaar terecht.”

Filmavondjes en wijn

In de periode dat Tina in scheiding ligt, komt ze tijdelijk bij Kelly en haar vriend wonen. “Dat is nu bijna 5 jaar geleden, maar het voelt als de dag van gisteren. Mijn vriend is voor zijn werk als vrachtwagenchauffeur veel weg en ik vond het dan ook heerlijk dat Tina bij ons logeerde. We hielden samen filmavondjes, gingen stappen en dronken gezellig samen wijn.”

Zoenen

Tijdens een van hun wijnavondjes gebeurt er iets bijzonders. “Ik weet niet waarom, maar Tina begon mij te zoenen. Ik was dronken en zoende haar terug. Wauw, wat een ervaring was dat. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt.” Van het een komt het ander en die avond belanden Kelly en Tina bij elkaar in bed.

Heel erg fijn

De volgende dag weten Tina en Kelly niet zo goed wat ze moeten zeggen. “Uiteindelijk heb ik tegen Tina gezegd dat ik er heel erg van heb genoten. Diezelfde ochtend hebben we nogmaals seks gehad. Dit keer nuchter en ook nu was het gewoon heel erg fijn.” Vanaf dat moment spreken ze regelmatig af om te vrijen.

Hartstikke hetero

Op de vraag of Kelly een relatie met Tina zou willen, antwoordt ze stellig. “Absoluut niet. We hebben het daar natuurlijk wel over gehad, maar we zijn allebei hartstikke hetero. Tina en ik vallen allebei op mannen, maar vinden het gewoon heel lekker om soms seks met een vrouw te hebben. Maar een relatie met een vrouw? Ik moet er niet aan denken!”

Geheim houden

Kelly en Tina hebben besloten om ‘hun geheimpje’ tegen niemand te vertellen. “Ik heb een gelukkige relatie en Tina inmiddels ook weer. Onze mannen weten van niks en dat willen we zo houden. Dat alles een beetje stiekem moet, is juist hetgeen wat het zo leuk maakt.”

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel!

9 reacties

Maarten -

Iedereen in zijn of haar waarde laten

D -

Misschien gaan jullie mannen ook wel met elkaar naar bed zonder dat je het weet.

Joris -

Hey Michael uit Zeeland, heeft je oproep tot veel animo geleid?

Michael -

Ow ja als er mooie slanke meiden / vrouwen zijn, die ook wel een serieuze sex relatie willen, dus puur om te genieten samen, dan sta ik daar ook zeker voor open.
Want ik zeg maar zo, liefde en sex staan los van elkaar en tijdens sex elkaar lief vinden is heel speciaal als je weet dat er verder geen plichten zijn.
Dus wie weet😊
Groetjes en kusjes….. 😉 Michael uit Zeeland

Michael -

Ik heb al 10 jaar een sex relatie met de vrouw van mijn beste Maat. Mijn vrouw is ook dikke vriendinnen met haar en niemand weet er van.
Alleen ik en de vrouw van mijn maat weten er van en bevalt ons prima.
Willen geen relatie, zijn niet verliefd, maar vinden de sex super en ook de spanning als we samen met mijn vrouw en beste maat op vakantie gaan in een appartementje of tijdens etentjes. Even stiekem aan elkaar zitten of juist even samen om boodschapjes gaan etc en dan snel even lekker sexen.

Joris -

Mooi verhaal, Koen. Lang ook. Heb je een samenvatting?

Koen Tesselaar -

Een voorbeeld, waar er de voorbije 40 jaar al zovele aan vooraf zijn gegaan, die een al lang geleden tot volle wasdom gegroeid inzicht wederom bevestigen.. Waarbij het mij opvalt dat de verhalen steeds straffer worden de laatste 15 jaren.

“Onze mannen weten van niks en dat willen we zo houden”.

Reden? Moest je het MIJ voorleggen, gerede kans dat ik je die vrijheid nog gunde ook!

Met een MAN is een ander soort van verhaal.

“Onze mannen weten van niks en dat willen we zo houden.”

Ofwel als je man braaf is, op zit een pootjes geeft krijgt hij na het avondeten een bord Bonzo en daar moet hij het maar mee doen.

Wilt U nog peultjes?.

Moest het MIJN relatie zijn die een dergelijke selectieve ruimhartigheid aan de dag legde, voor de RELATIE op zich had het moest het aan mij gelegen zijn, weinig ingrijpende gevolgen gehad.

Alleen had ik haar wel een uurtje iets dieper doorgevraagd waarom ZIJ wel en Ik niet.

Waarop ik haar te kennen had gegeven dat deze vorm van ongebondenheid binnen de relatie mij ook zeer zou smaken en derhalve navolging mijnerzijds verdient.

En dan ben ik heel benieuwd naar haar reactie daarop.

Waarschijnlijk zouden het huis, de straat, de wijk, de stad, het land en de hele wereld te klein zijn.

Zou mij terdege voorbereid zijn op een ongecontroleerde woede – aanval, waarbij fysiek buitensporig geweld harerzijds zeker niet dient te worden uitgesloten!

Actieve herinneringen…

Waarschijnlijk zal het mij op een week in de garage op een lucht bed doorbrengen komen staan.

Heb ik er voor over.

Na afloop van genoemde week, als zij weer bij zinnen mocht zijn gekomen, zou ik haar op een daartoe geschikt moment van rust toe vertrouwen, dat ik dat van vorige week waar zij zo boos om werd echt heel serieus meende en nog meen.

De relatie hoeft niet kapot, tenzij ZIJ daartoe zou besluiten.

Weet eigenlijk op voorhand het antwoord al.

Kans van 90%..

Zet dit U aan het denken?

Leenje -

Beste
Ik en mijn vriendin zijn kamer genoten .
Het was film avond en waren een beetje zat.wij hebben elkaar gekust en meet die avond het was heerlijk nu hebben wij al 2 jaar een sex relatie 2 vrouwen in een bed waarom niet voor al de speelgoed

Brenda -

Ga vooral zo door en nee de mannen hoeven niks te weten het is iets tussen jullie 2 alleen

Reageer ook