fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kasteelreizen-expert Anne Mulder vertelt over de bijzondere groepsreizen die zij organiseert

Het organiseren van een reis voor een grote groep, kan erg lastig zijn! Er moet met zo veel dingen rekening gehouden worden en het is niet te vergelijken met het boeken van een gezinsvakantie. Ga er maar aanstaan: het vinden van een locatie die bijzonder, leuk en ook nog eens groot genoeg is, dat je er veel mensen kwijt kunt. Tel daar ook nog eens al je persoonlijke eisen, zoals een goed restaurant, een zwembad of goede zalen, bij op en dan wordt het knap lastig. 

Veel mogelijkheden

Gelukkig zijn er heel veel mogelijkheden om het organiseren van de ultieme groepsreis in goede banen te leiden. Wij spraken Anne Mulder, van Kasteelovernachtingen. Anne is een waar expert als het over de mooiste kastelen van Frankrijk, Nederland, Spanje, Duitsland, België en Luxemburg gaat. Zij begeleidt groepen van begin tot eind bij het vinden van de perfecte locatie.

Unieke groepsreizen

“Gezinnen die met elkaar op pad gaan, collega’s die aan teambuilding willen doen, oma die haar tachtigste verjaardag met de hele familie wil vieren, een 50-jarig huwelijksfeest of een pensioen: het organiseren van een groepsreis naar een kasteel is elke keer weer leuk en uniek” vertelt Anne. “Veel mensen die bezig zijn met het organiseren van een reis voor een grote groep mensen, komen al snel op een massaal hotel of een groot vakantiehuis uit. Ook leuke opties, maar het persoonlijke en het bijzondere ontbreekt natuurlijk een beetje.”

Persoonlijke aanpak

Kasteelovernachtingen streeft naar het aanbieden van een reis die een blijvende herinnering achterlaat. Anne heeft alle kastelen uit Kasteelovernachtingen zelf bezocht en weet dus als geen ander welk kasteel voor welk gezelschap geschikt is. “Een weekend voor honderd culinaire schrijvers, een zangkoor dat een week wil gaan repeteren of een galafeest ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum: bij elk soort gezelschap en bij elke gelegenheid vinden wij een one of a kind locatie. Doordat wij alle locaties zo goed kennen, hebben we bij een gezelschap al snel de perfecte plek voor ogen.”

Volledig op maat

Het vinden van het juiste kasteel doet Anne op ervaring, maar ook zeker door het persoonlijke voortraject. “Tijdens een (telefonisch) gesprek vind ik het super belangrijk om af te tasten waar mensen tijdens een groepsreis voor willen gaan. Ik neem uitgebreid de tijd om meer over de groep en de reis te weten te komen. Zo wil ik ook graag weten waar ze de afgelopen jaren zijn geweest en welk niveau van luxe er gezocht wordt. Dit kan variëren van zeer eenvoudig tot extreem luxe en geeft mij handvaten bij de organisatie.”

Anne heeft ook jarenlange ervaring in de evenementen- en seminarwereld. “Ik kan daardoor goed meekijken met wat de zakelijke klant wil”

Als in een droom

Ongekend aan het organiseren van dit soort perfect op maat gemaakte reizen, vindt Anne dat ze mensen écht een waardevolle ervaring kan bieden. “Wij organiseerden een galafeest voor 350 personen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van een bedrijf. Het vond plaats in een van de mooiste privé kastelen van Frankrijk. De avond was magisch en eindigde zelfs met een vuurwerkshow. Gasten knepen mij in de arm om te kijken of ze niet aan het dromen waren.”

Meer informatie

Wat klinkt dit allemaal leuk zeg! Tijdens dit soort fraaie reizen merk je écht wat maatwerk voor een vakantie of zakenreis kan doen. Meer informatie over slapen in de mooiste kastelen en bijzondere kasteelreizen, vind je bij Kasteelovernachtingen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook