fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kasteelovernachtingen: Een unieke belevenis

Kasteelovernachtingen.nl is een eigen(zinnig) concept van Anne Mulder, ontstaan vanuit haar passie voor kastelen en Frankrijk. Sinds 2005 is deze website dè professionele verzamelplaats voor  kastelen en landhuizen van niveau.

CONCEPT
Anne maakt diverse malen per jaar een reis langs haar accommodaties. Zij is zeer kritisch en selectief in haar aanbod. Gasten van Kasteelovernachtingen.nl hebben vanaf dag 1 hoge verwachtingen van de website gehad en dat probeert ze tot de dag van vandaag vol te houden! De juiste ligging, het interieur, de gastheer- en vrouw, kwaliteiten niveau  van het ontbijt en avondeten, de bedden, de badkamers, voor elke locatie wordt de juiste afweging gemaakt. Voor Spanje en Italië wordt gewerkt met agenten die veel ervaring in de reisbranche hebben.

Kasteelovernachtingen.nl heeft een ruim aanbod in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië en Duitsland. Veel kastelen en landhuizen zijn in handen van Nederlanders, Belgen, maar ook Amerikanen, Australiërs en natuurlijk Fransen. Locaties melden zich zelf aan bij de website.

CHAMBRES D’HOTES
U kunt overnachten in kastelen die we chambres d’hôtes (ook wel bekend als bed & breakfast) noemen, kleinschalig, maximaal 5 kamers, maar ook in kleinschalige kasteelhotels, meestal rond de 10 – 20 kamers. U verblijft dus bij de eigenaren van kastelen die hun locatie professioneel exploiteren. De kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht wordt zeer gewaardeerd door onze gasten. Weg van het massa toerisme, geen anonimiteit, maar juist veel gezelligheid met fantastische ontmoetingen. Op menig kasteel zijn al vriendschappen voor het leven gesloten……..

GROEPEN
Voor groepen en families bestaat de mogelijkheid om een heel kasteel of landhuis af te huren. Hoe fantastisch is dat! Een heuse belevenis die niet snel vergeten zal worden. Wij adviseren groepen op maat. Er zijn mogelijkheden vanaf 10 – 110 personen voor korte en langere verblijven.

CHATEAUX EVENTS
Ook voor bedrijven hebben we zeer geschikte accommodaties voor events, bijeenkomsten, trainingen etc. Het maakt het allemaal net even iets specialer, overnachten in een kasteel is echt een belevenis. Een pand met een rijke historie, een spannende geschiedenis, dat is voelbaar tijdens een verblijf. Indien nodig kunnen professionals ingehuurd worden voor de organisatie van een event.

KASTELEN A LA CARTE
Reizen langs kastelen die bij u, uw partner en uw reis- en budgetwensen passen. Hoe uniek is het om een rondreis per auto langs kastelen en landhuizen te maken als vakantie of huwelijksreis. Vanuit onze kennis van de locaties maken wij de juiste match tussen u en de accommodaties. Onze gasten komen razend enthousiast terug van een bijzondere reis vol ontelbare ervaringen en herinneringen!

CHATEAU CADEAU
Een zeer geliefd geschenk, de chateau cadeau, de kasteelbon voor elke gelegenheid, privé of zakelijk. Er is al een gepersonaliseerde bon vanaf € 100.

Voor uitgebreide informatie kijkt u op Kasteelovernachtingen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Thea berkhout -

Is het mogelijk dat u voor mij een route bij Nederlanders 4 maal 2 nachten bij een landgoed of kasteel kunnen overnachten

Kirsten -

Sprookjesachtig mooie kastelen 😀

Reageer ook