fb
Damespraatjes Damespraatjes

Karin kiest drie cadeautjes beneden de € 20 uit voor onder de kerstboom

Als de wintertijd ingaat, ben ik aanvankelijk wat knorrig. Ik ben een zomermens. Na een week of vier ben ik eraan gewend. Dan denk ik: oh, heerlijk, nog even en ik mag de kerstboom zetten.

Een kerstboom met zon en lang licht-dagen slaat natuurlijk nergens op, dus het is fijn dat het dan lekker donker is. Komen die lampjes ook veel beter tot hun recht. Een aantal jaar achter elkaar hebben mijn mannen en ik onze boom zelf omgezaagd. Was altijd een heel gedoe want een boom in het bos ziet er heel anders uit dan een boom bij je thuis. Robert is van de grote bomen terwijl ik een wat kleinere leuker vind. De takken moeten vol zijn want ik heb een hoop spul om te versieren. Ik heb zelfs nog oude kersthangers die vroeger in de boom van mijn oma schitterden. Daarmee ben ik heel voorzichtig.

Kerstliedjes
De lampjes hangt Robert erin, daar waag ik me niet aan. Ik heb nauwelijks geduld en een snoer lampjes in de knoop drijft mij tot wanhoop en razernij. Niet echt een kerstgedachte. Bob en Tom helpen mij met het versieren van de boom. We draaien dan een cd met mierzoete kerstliedjes en komen vrijwel direct in de stemming. We dansen nog net niet rond de boom, maar het scheelt niet veel.

Cadeautjes!
Ik word ook gul rond de kerstdagen. Anderen noemen het misschien ‘veel te royaal en onnadenkend’ maar die mening deel ik niet. Ik geef de mensen die ik lief heb graag een mooi cadeautje. Of een leuk, grappig of nutteloos maar geweldig om te hebben-presentje.  Voor de jongens vond ik geweldige cadeautjes voor Sinterklaas via de de cadeaufinder op de site van radbag.nl Maar ik keek natuurlijk niet alleen naar leuke dingen voor kinderen. Ik zag veel hebbedingen waarvan ik zeker weet dat veel vrouwen vrolijk worden. Ik werd het wel. Ik heb een top drie gemaakt van cadeautjes onder de twintig euro. In de hoop dat ik mensen in mijn buurt op een idee breng….

Karin d’r kerstcadeautjes top 3

1. Dieetvarken voor in de koelkastJa handig! Dit varkentje knort je bestraffend toe als je de deur van de koelkast opendoet en op zoekt bent naar voedsel.

2. Een ananaslamp die van kleur verandert. Moet je hebben. Leuk voor in de woon- of slaapkamer en ik denk dat ‘ie in de keuken ook niet misstaat.

3. Cactus pin spelden. Punaises in de vorm van cactussen. Te leuk om mijn leukste foto’s vast te prikken op mijn prikbord.

Het is slechts een greep uit de talloze leuke gadgets die ik zie.  Nu maar hopen dat de Kerstman een beetje handig met shoppen op internet is! Radbag heeft een hele Kerstpagina met cadeautjes. Leuk om daar even naar te kijken.

Wat zie jij het liefste liggen onder  de kerstboom? Geven jullie elkaar kerstcadeautjes of komt Sinterklaas nog bij jullie langs? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we leuk!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook