fb
Damespraatjes Damespraatjes

Karin bezint zich op originele cadeautjes om aan haar vriendinnen te geven

karin originele cadeautjes

In september en oktober heb ik meer verjaardagen dan in de overige tien maanden. Omdat ik het niet altijd leuk vind om steeds maar met een bloemetje, doos bonbons of een cadeaubon aan te komen, pieker ik me suf over originele cadeautjes. En het is me weer gelukt om iets anders dan anders te verzinnen: mokken en badjassen met een eigen tekst erop. Daar kan ik echt wel mee voor de dag te komen.

Ik moet eerlijk bekennen dat een ‘leuke mok’ ook in mijn rijtje van bloemen, chocola en cadeaukaart staat, omdat ik er zelf dol op ben. Als je het even niet weet, is een leuke beker, pak servetjes, thee en chocola een enorm leuk cadeaupakketje. Maar dat je ook zelf mokken kun laten bedrukken zodat je een mok met naam cadeau kunt geven is nieuw voor mij. En dus ook voor al die mensen die op mijn verjaardagskalender in de herfst staan.

Vlinder met haar naam

Ik dacht dat het bestellen van zo’n gepersonaliseerde mok een heel gedoe was, maar dat is dus niet zo. De eerste die ik heb besteld was voor een vriendin. Zij is gek op vlinders en dus heb ik een ontwerpje gemaakt met haar naam en daar omheen vlinders. Het plaatje van de vlinders kun je uploaden, bewerken als dat nodig is en dan wordt het op de mok geplaatst. Zo is gelijk duidelijk hoe het eruit komt te zien. Natuurlijk kun je je afbeelding schuiven, groter of kleiner maken. De naam kun je in elk gewenst lettertype schrijven en in elke die kleur die je maar wilt. Het is zo leuk om zelf te kunnen bepalen hoe de mok eruit komt te zien.

Vriendinnenfeest

Als het helemaal naar je zin is, wordt ‘ie gemaakt. Je kunt er eentje bestellen, maar stel dat je een leuk vriendinnenfeestje hebt, dan kun je voor al je vriendinnen een mok personaliseren. Ze worden per stuk bedrukt en als je meer mokken bestelt, dan kan de dezelfde afbeelding worden gebruikt maar de naam aangepast. Zo heeft iedereen zijn eigen beker.

Iedereen z’n eigen kerstbeker

Het bedrukken van een mok is ook de uitkomst als je een naam hebt die wat minder voorkomt, en er nauwelijks bekers, sleutelhangers en andere naam-producten van zijn. Waar ik ook aan zit te denken: Kerst! Geef je een kerstdiner? Hoe leuk is dat dan om een in een kerstige beker met naam de koffie na het driegangenmenu te serveren?

Badjas met je naam erop

Over Kerst gesproken; daar is het bedenken van cadeautjes ook elk jaar weer een hersenbreker. Naast het gepersonaliseerde mokken kun je ook badjassen van een naam laten voorzien. Zo’n badjas met naam is superhandig als je regelmatig in de sauna komt. Want ik weet niet hoe het anderen vergaat, maar ik zoek me vaak suf naar mijn badjas en het gebeurt me niet zelden dat ik een verkeerde aantrek. Als mijn naam erop staat lijkt me die kans zeer klein. Je kunt bijvoorbeeld je naam op de voorkant klein laten borduren. Subtiel maar mooi. En wat dacht je om een klein badjasje met de naam van een kersverse baby te laten personaliseren? Dat is toch te schattig!

Heerlijk dat ik weet dat gepersonaliseerde cadeautjes helemaal niet zo moeilijk zijn om te laten maken. Het scheelt me echt veel piekertijd en ik maak er weer een goede sier mee.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook