fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kardashians onthullen hoe ze de hele dag op hoge hakken kunnen lopen

Stiekem ben ik een beetje fan van de Kardashians. I know, ze zijn niet bijzonder intelligent en zijn bekend door een sekstape, maar toch fascineren ze me. Op de een of andere manier heeft één sextape een hele familie stinkend, stinkend rijk gemaakt. Dat kan echt niet iedereen zeggen. Daarnaast hebben ze het zo weten te keren, dat ze nu bekend zijn om allemaal andere dingen. Ze hebben kledinglijnen, geuren, apps, cosmetica en nog veel meer. Ik moet zeggen: petje af!

Eén van de dingen die ze razend populair maakt, is hun geweldige gevoel voor stijl. We kunnen de dames zelden betrappen op een mode-flater en dat is knap. Vooral als je je bedenkt dat ze ALTIJD in beeld zijn. Wat mij hierin vaak opvalt, is dat de ladies Kardashian altijd hakken dragen. Maar hoe doen ze dat?! Hier een paar handige tips van de Kardashians:

1. Blijf bewegen

Kendall: “Door te blijven bewegen verplaats je het gewicht van voet naar voet. Hierdoor ‘lossen’ de schoenen elkaar steeds even af en kan je voet een mini-pauze houden. Wanneer je stilstaat krijg je veel sneller pijn. Moet je toch stilstaan, doe dit dan bij voorkeur tegen een muur, dit haalt ook een deel van je gewicht van je voeten.”

2. Let op je tenen

Kim: “Een puntige schoen is natuurlijk super flatteus, maar ook het meest pijnlijke voor je tenen. Moet je lang lopen of staan, ga dan voor een meer amandelvormige voorkant, dit geeft je tenen meer beweegruimte”

3. Oefen

Kylie: “Loop je nieuwe schoenen altijd thuis in. Leun, stech en loop er vooral in. Probeer daarnaast zo veel mogelijk naar achteren te leunen wanneer je ze draagt, dat voorkomt dat je eruit ziet als een giraffe op hakken.”

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook