fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kandidate Bonnie gooit hoge ogen bij DanceSing: “Ze is ontwapenend en echt. Daar hou ik van!”

Gisteravond werd de eerste aflevering van DanceSing uitgezonden op SBS6. In de talentenjacht wordt gezocht naar talenten die niet alleen prachtig kunnen zingen, maar ook heerlijk kunnen dansen. De eerste aflevering werd goed bekeken en eindigde met ruim 700.000 kijkers in de kijkcijfer top 15. En ook Twitter ging weer los! 

Ontwapenend en echt

Eén van de kandidaten die zowel bij de jury, als bij de kijkers veel losmaakte, is Bonnie. De jonge vrouw kan steengoed dansen én heeft ook nog eens een heel leuk karakter. Met quotes als ‘Nou, dankjewel Timor. Ik mocht eigenlijk van de producer niet met alleen ja of nee antwoorden, dus vandaar deze zin erachter,’ baarde ze opzien bij veel kijkers. Mensen zijn nu al fan!

Bij mij op de basisschool

Heel toevallig zat ik vroeger bij Bonnie en haar zussen op de basisschool. Hele leuke meiden die inderdaad heel lief en super grappig zijn. Ik heb haar natuurlijk al jaren niet gezien, maar de leuke kant die ze hier op TV toont, is precies hoe ik mij haar herinner.

Steengoede auditie

Benieuwd naar haar steengoede auditie? Bekijk hem hier!

Praat mee

Wat vind jij van de dans- en zangkunsten van Bonnie? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook