fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kan jij die standaard luiertassen ook maar niet mooi vinden? Ga voor een mooie schoudertas!

Sorry als ik hier iemand mee beledig, maar ik vind de traditionele luiertassen over het algemeen niet bepaald stijlvol… Ze mogen dan wel super praktisch zijn, charmant zijn ze allerminst. Tijdens mijn eerste zwangerschap liep ik er echt tegenaan dat ik maar een mooie luiertas kon vinden. Uiteindelijk kreeg ik een goede tip van een vriendin: koop een mooie schoudertas en bouw hem zelf om tot luiertas. En dat ik wat ik heb gedaan!

Waarom een gewone tas?

Laten we eerlijk zijn: een gewone tas is gewoon nét wat stijlvoller en modieuzer dan een luiertas. Er is veel meer keuze, ze zijn vaak betaalbaarder en je kunt er dus meer kopen en afwisselen. Zo heb je bij elke outfit een andere tas, die je zelf ombouwt tot luiertas.

Hoe bouw je een gewone tas om tot luiertas?

Een gewone schoudertas ombouwen tot luiertas is simpel. Je kan er natuurlijk zelf vakjes innaaien, maar er zijn ook hele handige inzet-tasjes met vakjes te verkrijgen. Deze komt los in de tas te staan en is hierdoor makkelijk te gebruiken in verschillende tassen. Ook is het fijn als je je schoudertas even niet als luiertas, maar als gewone tas wil gebruiken. Je haalt de vakjes (met de inhoud er gewoon in) eruit en zet deze in een andere tas. Kind kan de was doen!

Waar koop je een mooie schoudertas?

Wat jij een mooie schoudertas vindt, is natuurlijk heel persoonlijk. Mijn vriendin vertelde mij destijds dat schoudertassen kopen bij bagageonline, voor haar altijd goed werk. Hier heb ik toen ook gekeken en ben goed geslaagd. Maar nogmaals: over smaak valt niet te twisten en het is helemaal aan jou!

Wat gebruik jij als luiertas?

Maak jij graag gebruik van een traditionele luiertas of kies je net als ik liever voor een mooie schoudertas? Ik ben echt heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel en deel ook meteen als je luiertas-tips! Fijn als we elkaar daarmee kunnen helpen 🙂

Reageer ook