fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ka leest nieuwste bundel van Daphne Deckers // Winnaars!

Ik heb nog nooit een boek van Daphne Deckers gelezen. En dat is best gek gezien haar lange lijst van boeken die zij heeft geschreven. Waarom ik nog nooit een boek van haar heb gelezen, is mij een raadsel. Daar is nu, gelukkig maar, verandering in gekomen. Ik kreeg namelijk vorige week het boek ‘Deze is voor jou’ in mijn handen gedrukt. “Vind jij ook leuk”, knipoogde de geefster van dit boek. De geefster van het boek kent mij goed, dus ik was benieuwd.

’s Avonds kruip ik in bed met mijn nieuwe boek. Stralend kijkt Daphne Deckers mij aan vanaf de kaft. ‘Daphne Deckers over pubers, papa’s en andere perikelen’ lees ik op de kaft. Ik ben dol op perikelen. Mijn leven bestaat uit louter uit perikelen.

Het eerste verhaal ‘Geen kunst aan’ vind ik al hilarisch en vooral herkenbaar. Ik ben een allesvreter wat kunst betreft, maar installaties begrijp ik negen van de tien keer niet. Daphne ook niet. Dat schept een band, nu al. En dan heb ik nog maar een verhaal gelezen. Ik verheug me op de rest van het boek, en word niet teleurgesteld. Daphne dist de ene anekdote na de andere op en geeft een inkijkje in haar leven. En dat inkijkje is herkenbaar voor veel mensen, dat weet ik zeker.

In ‘Deze is voor jou’ is het beste van Daphne gebundeld, zo staat op de achterkant te lezen. En dat klopt. De columns zijn hilarisch en ik vreet ze achter elkaar. Leuk zijn de foto’s die in het boek staan.

Voordeel van nog nooit van Daphne Deckers te hebben gelezen, is dat ik nu nog naar hartenlust haar eerder verschenen boeken kan lezen. Wat een prachtig vooruitzicht.

‘Deze is voor jou’ is uitgegeven door The House of Books, kost € 16,49 en is onder meer verkrijgbaar bij www.bol.com

Winnen!

We mogen 3 boeken weggeven! De winnaars zijn:

  • Marianne van der Maarel
  • SophiaG
  • S.M. van Bokkem

Van harte gefeliciteerd. We zullen van de week contact met jullie opnemen voor jullie adresgegevens. Je kunt zelf ook alvast een berichtje sturen naar [email protected] onder vermelding van Winnaar Deze is van jou.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Karin van Leeuwen (43 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

91 reacties

Raaf -

Lijkt mij leuk om het boek zelf te lezen.

Majieke -

Zelf ook nog nooit een boek van Daphne gelezen en zou het dus eerst zelf lezen en dan aan andere uitlenen of een nieuw exemplaar aan hen kado doen.

Anita te Gussinklo -

Ik zou het boek eerst zelf lezen.
ik heb al meerdere boeken van Daphne gelezen, ik hou van haar schrijfstijl want het leest zo lekker weg. Als ik het boek uit heb mag mijn zus het ook lezen.

Bep H -

Ik wil dit boek geven aan mijn vriendin/collega en boekmaatje Ineke M.

Jolanda P -

Ik zou het. Boek eerst lekker zelf lezen. Daarna aan mijn moeder geven dienst vervolgens met vriendinnen deelt om het aan mij terug te geven waarna het bij mijn vriendinnen terecht komt

Mieke Schepens -

Het boek zou ik eerst zelf lezen, in ieder geval. Daarna wellicht naar een minibieb

Renata -

Ik zou het boek cadeau doen aan mijn zus.
Kan ze even heerlijk ontspannen.

Marianne van der Maarel -

Ik zou hem aan mijn vriendin Anja geven, die wacht op een nieuw hart, een harttransplantatie moet haar een nieuw leven geven, en dat wachten is zwaar en duurt lang. Ze kan ieder beetje afleiding gebruiken, en de boeken van Dahpne Deckers staan garant voor een paar uur leesplezier en even vergeten hoe zwaar het is!!

tine -

Ik zou het boek eerst zelf lezen en dan doorgeven aan mijn ma. Bij elke vrije minuut vind u ons wel met een boek in onze handen .

Marilyn Angus -

Ik wil zelf het boek winnen, maar als ik uitgelezen bent dan geef het door aan een vriendin.

Wilma -

Zou heel erg graag het boek voor mezelf willen winnen.
En als ik daadwerkelijk mag winnen, dan mogen mijn vrienden gerust keertje langs komen om het boek te lenen. Moeten ze me wel beloven er zorgvuldig mee om te gaan. Want vieze vlekken of ezelsoren wil ik niet in mijn boeken tegenkomen.

carine -

ik hou hem gewoon voor mezelf. vandaag mag ik best eens aan mezelf denken.

Marina -

Eerst zelf lekker lezen vervolgens rondje collega’s om het boek dan de wijde wereld in te laten trekken via mijn Minibieb. Via dat leuke boekenkastje zijn er al meer boeken van Daphne mee gegaan het land in.

cbdkl -

Zou het boek graag cadeau doen aan mijn zus, vriendinnen, schoonzussen en andere die het willen lezen. Kortom lees het eerst zelf en leen het dan steeds opnieuw uit aan een ander.

katleen -

Bij ons volgen nieuwe boeken altijd volgend pad; eerst ik, dan mijn man, dan mijn schoonmoeder en uiteindelijk mijn moeder en vaak erna nog naar een vriendin of 2 van me. Als ik de intro hiervan lees ben ik zeker dat er veel mensen heel veel plezier aan gaan beleven!

jannie -

Ik zou hem aan mijn dochter gevendie lees heel graag

Tessa -

Dit boek zou ik heel graag zelf willen houden. Eerst zelf lezen en dan gaat hij door naar moeder, zusje en misschien ook nog wel naar vriendin zodat er heel veel mensen van kunnen genieten.

Ann -

Ik zou hem eerst zelf lezen omdat ze zo lekker gevat is (:)), maar dan geef ik hem aan mijn moeder..

Jeannette -

Ik zou het aan mijn tweelingzus geven, maar zou het natuurlijk wel een keertje bij haar lenen.

Joke V. -

IK en vriendinnen…
gaan wij dit boeken lezen….kunnen we elkaar laten weten wat wij er van vonden….GREAT!

Angelique Bogaard -

Wil het boek graag zelf lezen en daarna geef ik het boek door aan mijn zusje of vriendin

Marian van Trigt -

Ik wil dit boek zelf graag lezen, en gaat de familie door, dan naar vriendinnen, en komt in een zorgcentrum terecht

SophiaG -

Ik zou dit boek graag voor mezelf willen winnen omdat mijn man reeds een puberende dochter heeft. Ik kan wel wat tips gebruiken. Wij hebben samen nog een dochtertje van 3 jaar, dus ook voor de toekomst erg handig

Isabel -

Ik zou het boek graag eerst zelf willen lezen en als ik het uit heb zet ik het in mijn minibieb, zodat ook anderen er plezier van hebben!

Vivian -

Hoi!
Het boek ga ik eerst gauw zelf lezen natuurlijk! En daarna aan mijn zusje geven;
altijd wat geks maakt ze mee… Dus laat haar nu maar eens perikelen van Daphne meemaken.
Zal mij dan weer niets verbazen dat zij tegen mij zegt dat ze het zelf ook allemaal al meegemaakt heeft…

Inge -

Met dit vermakelijke boek
hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn moeder op zoek.
Zij is gek op op verhalen van Daphne Deckers lezen
dus hier zal zij blij mee wezen!

Miriam Buis -

Ik zou hem aan mijn dochter geven. Goed voorbeeld doet goed volgen. Ze zou er blij mee zijn.

will -

Graag aan mijzelf. Ben heel erg benieuwd naar de boeken van Daphne Deckers.
Lijken mij gezellig leesbare boeken.
Ik waag een kansje.

Petra -

ik zou hem graag zelf houden, want ik ken deze verhalen nog niet. Daarna zou ik hem wel delen met een vriendin.

Nicole -

Jaaaa, “Deze is voor…….tromgeroffel…..jou!” Nou als dat zou kunnen. Heb alle columnboeken, maar deze mist nog in de collectie….
Groetjes, Nicole

suzy -

Ik zou het boek voor mij zelf houden !!!

Sylvia -

Graag ik wil het boek zelf houden. Ik heb bijna alle boeken van Daphne Deckers. Haar manier van schrijven vind ik heel leuk en vaak hilarisch. Dit belooft ook weer een pareltje te zijn.

Joyce -

Na ‘ de geboorte van een moeder’ heb ik geen boek van Daphne Deckers meer gelezen, best gek gezien de reeks boeken die ze al heeft geschreven. misschien is het nu dan weer eens tijd om haar boek te gaan lezen!

Ineke -

ik wil dit boek heel graag aan mijn dochter Sylvia cadeau doen. Zij heeft al heel wat boeken van Daphne Deckers omdat ze haar stijl van schrijven zo leuk vindt. Ik zou Sylvia heel blij maken met dit boek.

neeltje -

ik zou het aan mijn zus geven, zij heeft kinderen, ik niet….

Erica -

Ik ben verzot op lezen en lees minstens 2 boeken per week. Ik wil dit boek graag winnen omdat het eens wat anders is dan wat ik normaal gesproken lees en de beschrijving klinkt heel herkenbaar en grappig.

Mariska -

Ik heb afgelopen week mijn boekenkast opgeruimd en daarbij een deel van mijn boeken weg gegaan om ruimte te maken. Dit boek klinkt erg goed en zou dus een mooi plekje krijgen in mijn kast! Bovendien heeft iedereen weer over de humor van Daphne Dekkers, alleen ik heb nog steeds geen boek van haar gelezen! Dat wordt toch eens tijd vind ik!

Leila -

Ik zou dit boek cadeau willen doen aan mijn vriendin! Ze kan wel wat ontspanning gebruiken en volgens mij zijn columns daar perfect voor 🙂

Anneliese de Waal -

Ik doe graag mee !!!, zou super zijn om het boek te lezen.
Ben er erg nieuwsgierig naar 🙂

anica aarts -

lijkt me leuk boek voor mijzelf om te lezen

macey nooyen -

zou het boek aan mij cadeau doen.. ofja eigenlijk jullie aan mij als ik win

Tina -

Wat je ook leest van Daphne Deckers het is grinniken op de bank, heerlijk!
Ik hou van haar humor.
Ga “Deze is voor jou” eerst zelf lezen en daarna leen ik het boek uit aan mijn zus en vriendinnen.

Krista -

Ik zou hem eerst zelf lezen, want ik heb al meerder boeken van haar gelezen en die lezen als een speer. Daarna gaat hij naar mijn zus, omdat ik met sinterklaas van haar ook een boek van Daphne heb gekregen.

Clau-dya -

Cadeau doen aan mijn beste vriendin omdat zij wel wat ontspanning kan gebruiken en ik haar graag verwen met leuke producten

Aniek -

Die is voor mijn moeder.

Angelique Bogaard -

Ik zou zelf graag het boek lezen
Heb het boek “de geboorte van een moeder gelezen” en vond het erg lekker weg lezen
Boek toen geleend van een vriendin dus als ik het boek uit heb geef ik het boek door aan mijn vriendin

Bets -

Dit boek zou ik met plezier aan mijn dochter willen geven, kan ik het daarna als nog zelf lezen. Dit boek komt nu wel goed van pas bij mijn dochter!

Monique Zwinselman -

ik zou het graag zelf houden, en als ik het uit heb door geven aan een vriendin.

S.M. van Bokkem -

Daphne’s kinderen zijn ongeveer net zo oud als de mijne, haar babyboeken waren indertijd al hilarisch, dus ik verheug me op de puberperikelen!’

Martina -

Ik zou het boek graag zelf willen lezen. Ik heb nog nooit iets van haar gelezen en ik geloof dat het hoog tijd wordt!!!!

Gé Geurtsen -

Zelf lezen, daarna doorgeven

Yolanda -

Nadat ik ‘Deze is voor jou’ zelf gelezen heb tijdens de vakantie doneer ik haar boek aan de bibliotheek van het cruiseschip, zodat iedere Nederlander die in de boekenkasten snuffelt zich door de titel kan laten verleiden om te genieten van dit pareltje van Daphne Deckers.

Esther Potters -

Ik heb weleens columns van Daphne gelezen dus ik weet hou goed ze schrijft daarom wil ik dit boek graag voor mezelf winnen!

Sandra -

Ik hou hem lekker zelf 😉 zij is een groot voorbeeld voor mij nu ik zelf ook blog. De manier waarop zij schrijft en de zelfspot heeeeeeeerlijk !!

Inge -

Met dit vermakelijke boek
hoef ik niet meer naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn moeder op zoek.
Zij is gek op de verhalen van Daphne Deckers lezen
dus hier zal zij blij mee wezen!

Mirremeid -

‘Deze is voor jou’: deze is voor mij! Ik heb een aantal van haar boeken eerder gelezen en deze waren altijd geweldig herkenbaar.

Isabel -

Ik zou het graag eerst zelf willen lezen en als ik het uit heb zet ik het in mijn minibieb, zodat ook anderen er van kunnen genieten!

Diny -

Als ik het win, wat ik hoop want ik vind het zo’n leuke vrouw, dan ga ik het eerst zelf eten en daarna zou ik het laten lezen door mijn 3 zussen en vriendin

Hilde VE -

Wel, aan mijn mama, ze woont bij mij en als zij het gelezen heeft is het mijn beurt ! 🙂

Linda -

Ik ben heel benieuwd naar dit boek van haar en ik denk dat ik het boek eerst zelf ga lezen en daarna doorgeef aan mijn zus zodat zij het boek ook kan lezen en weer doorgeven.

Brigitte -

Lijkt me heerlijk om te winnen!! Lekker even lachen!
En daarna gaat hij natuurlijk in de boekclub zijn ronde doen, zodat er nog veel meer mensen van kunnen genieten!

Marian -

Haar schrijfstijl is erg prettig en met humor. Mijn vriendin vindt dit zeker leuk, verras haar er daarom graag mee.

Bianca -

Net als jij nog nooit een boek van haar gelezen….maar waarom…op een of andere manier trekt het me niet. Wel heb je me nieuwsgierig gemaakt, want eigenlijk is het op mijn lijf geschreven. Drie kids in leeftijd van peuter, puber, Diva, Chicky noem het maar op, dus advies kunnen we zeker gebruiken en iets herkenbaars zou ook een bevestiging kunnen geven dat het allemaal zo normaal is wat we hier meemaken…….dus ja ik zou hem graag eens zelf lezen !

Lies -

Ik zou hem cadeau doen aan een lieve vriendin 🙂

Brit -

Ik wil het eerst zelf lezen en dan geeft ik het aan mijn dochter.

Elske -

Ik zou m eerst zelf lezen en daarna als doorgeefboek aan een aantal vriendinnen doorgeven zodat we samen kunnen praten en lachen om alle verschillende verhalen en anekdotes!

geke -

voor mijn zus.

jan uffels -

die hou ik liever zelf

Jan -

Lijkt me een prachtig boek om me tijdens de vrije uurtjes mee te verblijden.

A. Nijmeijer -

Boeken gaan.bij ons rond in.de vriendengroep. Dus gewoon aan de eerste die jarig is komt hij.van zelf weer bij.mij terecht.

Ilse -

Eerst zelf lezen en daarna geef ik hem aan mijn schoonzus.. hebben we er allebei plezier van

Barbara Beun -

ik wil hem graag zelf houden, ik word altijd vrolijk van de manier waarop ze schrijft. Zou deze dolgraag lezen.

Famme -

Ik ga m lekker eerst zelf lezen

Nina Mol -

Ik zou ‘m liever zelf houden: ik ben fan van Daphne! 🙂

Tamara -

mijn beste vriendin want ze vindt Daphne altijd heel grappig en ze heeft 2 puberzonen!

Xaviera Jansen -

Daphne Dekkers schrijft hoe menigeen praat en dat vind ik hilarisch en ik doe graag mee!

Bep H -

Ik wil dit boek graag winnen voor mijn collega Ineke, ze heeft het echt verdient

Jeanfrance -

Ik lees graag het boek eerst zelf en dan vaak mijn moeder, daarna breng ik het naar de ouderen bibliotheek in het bejaardentehuis.

Moniek (sprankje) -

Ik wil m eerst zelf lezen… maar daarna gaat ie mijn vriendinnenkring rond denk ik!

Alie de Coo -

Lekker egoïstisch, maar ik hou m lekker zelf. Vind haar zo leuk!

Ilse Brinkhuis -

Ik zou het aan mijn dochter geven, die net moeder is geworden van haar 2de kindje. 🙂

Ans Stier -

Ik zou hem eerst zelf lezen, daarna stel ik hem beschikbaar voor vriendinnen en schoonzussen om te lenen 😉

an -

Ik zou hem graag aan onze dochter geven. met haar tweeling die al aardig aan het puberen beginnen

Petra -

Ik deel samen met een vriendin onze boeken. Wie hem dan het eerst zal lezen?? Denk me vriendin, zij is bijna jarig. En als we hem beide uit hebben gaat hij onze vriendenkring rond.m

Ineke -

Eerst stukje voor stukje snoepen van haar stukkies, en dan doorgeven aan een vriendin.
Welke vriendin hierbij past weet ik pas na het lezen natuurlijk….

Ellen -

Ik heb ook nog nooit wat van haar gelezen, dus ben heel benieuwd. Dan ga ik hem eerst lekker zelf lezen en geef hem daarna door aan mijn nichtje die hem dan ook lekker kan lezen.

Jackie Colpaert -

toch maar lekker voor mezelf..extra leesvoer is steeds welkom!

Marian Zw. -

Die ga ik lekker zelf houden. Heelijk leesvoer om lekker te kunnen relativeren! Als het hier weer eens een choas wordt kruip ik met mn boekje in een hoekje

Nynke -

Leuk voor mijn zus, misschien ontdekt ze dan hoe leuk en ontspannen lezen kan zijn.

Anna -

Ik zou het boek cadeau doen aan een vriendin, die het eerste boek van daphne ook al gelezen had..

Judith -

Ik zou het boek voor mijzelf houden. Ik heb ooit het boek: ” de geboorte van een moeder” van haar gelezen en haar schrijfstijl spreekt me ontzettend aan, dus ik ben benieuwd naar dit boek.

Reageer ook