fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ka koopt Baby Reus speciaal voor de gevoelige huid en vraagt een gratis rompertje aan

“Het is niet waar? Kijk die schapen daar nou aan tafel zitten”, sloeg een zwangere vriendin haar hand voor haar mond. Ze doelde op mijn jongste en oudste, toen 2 en 4 jaar. We aten macaroni en de mannen zaten in hun blote bassie aan tafel. Dat deed ik altijd als we macaroni of iets anders, waar een tomatensaus overheen ging, aten.

Door schade en schande wijs geworden. Mijn oudste knoeide namelijk altijd en vooral tomatensausvlekken kreeg ik er in de was nooit uit. Wat ik ook deed, wat voor een zeep ik ook in de wasmachine deed. Sowieso vond ik de was toen mijn mannen klein waren een uitdaging. Die kleine kerels zagen er niet zelden uit als monstertjes. Ik gaf het op; ik deed mijn best op die was, en meer kon ik niet doen. Tegenwoordig dragen mijn mannen veel donkerblauwe kleding. Wastechnisch heel handig. Soms mis ik het wel, dat schattige babywasje. Die kleine sokjes, broekjes en rompertjes die vrolijk aan de lijn in de zon wapperen.

Laatst was ik bij Sarah, mijn vriendin. Ze was druk met de was. Haar kinderen zijn jonger dan die van mij en knoeien er vrolijk op los. “Loop even mee naar boven, ik moet even de was in de machine doen”, zei ze terwijl ze het verhaal waarmee ze bezig was verder vertelde. In haar wasmachinelaatje mikte ze een zalig ruikend wasmiddel. “Baby Reus, ken je dat? Het is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.”, zei ze.

Ik bekeek de mega fles. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat een hypoallergene formule die dermatologisch is getest, zo las ik. Nee. Nooit van gehoord. “En daarmee krijg jij al die vlekken uit de kleding van je bloedjes?”, haalde ik mijn wenkbrauwen op. Saar knikte. Echt? Echt!!

“Maar belangrijker”, zo ging Saar verder, “is dat het speciaal voor de gevoelige babyhuid is. Ik vind dat echt een pre.” Ik knikte, begreep wat ze bedoelde. “En moet je kijken”, glimlachte ze, “ik heb een rompertje met de naam van mijn meisje Tirza besteld (zie de foto hieronder). Gratis en voor niks. Streepjescode invullen op www.babyreus.com en klaar. Een kind kan de was doen”, lachte Saar.

Ik rook aan de enorme fles waar je een berg mee kunt wassen en helemaal niet zo duur is. Baby Reus wast maar liefst 380 kledingstukken schoon en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Ook dat nog. Dat is nog eens waar voor je geld.

baby-reus-tirza-rompertje-f

Een paar dagen later kocht ik een fles Baby Reus, vulde de streepjescode in en had inderdaad direct een gratis gepersonaliseerd rompertje besteld. Nee, natuurlijk niet voor mezelf, maar voor een vriendin die net was bevallen van Maud. Ik kreeg het rompertje thuisgestuurd, deed er een papiertje omheen en gaf het aan de kersverse moeder. Mijn kraamcadeau was een schot in de roos. Maar belangrijker vond ik dat Maud gewoon haar truitje kon aanhouden als er macaroni op het menu stond.

Wil jij ook graag een gratis rompertje met de naam van je kleintje aanvragen? Vul dan hier het formuliertje in.

Karin van Leeuwen (44 jaar) schrijft vanuit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Lieke Meijs -

Anna Loïs

sandra -

Hoi Lieke, dank voor je berichtje. Om het rompertje te krijgen moet je even naar de website van Baby Reus, zie het linkje in het artikel hierboven.

annie. koole -

graag een rommpertje naam tygo

sandra -

Hoi Annie, dank voor je berichtje. Om het rompertje te krijgen moet je even naar de website van Baby Reus, zie het linkje in het artikel hierboven.

Reageer ook