fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jubileum of huwelijk? Laat wijnglazen bedrukken!

Een jubileum of huwelijk is een bijzondere gelegenheid die natuurlijk gevierd moet worden. Ik ga zelf in december trouwen, dus ik weet wat een organisatie het is. Locatie, datum, jurk, pak, catering, feest, het is een behoorlijke puzzel (maar de onze hebben we inmiddels helemaal opgelost). Ook een jubileum op het werk organiseren vergt wat tijd, bloed, zweet en tranen. Natuurlijk is het wel erg leuk als je deze verantwoordelijkheid krijgt. Om de boel wat persoonlijker te maken kun je zorgen voor een leuk en speciaal cadeau, waar mensen later nog eens naar kunnen kijken. Jubileum of huwelijk? Laat wijnglazen bedrukken!

Levendige herinnering

Wanneer je ervoor kiest om wijnglazen te laten bedrukken, kun je ze personaliseren met de namen van het bruidspaar of de jubilarissen, de trouwdatum of het jubileumjaar. Dit geeft de glazen een uniek en persoonlijk tintje. De herinnering aan een bepaalde dag of gelegenheid zal hierdoor altijd levendig blijven. Zeker voor het bruidspaar zelf (of het personeel van een jubilerend bedrijf) is het leuk om op een later moment nog eens na te kunnen genieten.

Duurzaam cadeau

Wijnglazen laten bedrukken is leuk want ze hebben een praktisch nut en kunnen dus jarenlang worden gebruikt. En ook als je ze niet gebruikt mogen ze een mooie plaats krijgen in een grote buffetkast. Bij speciale gelegenheden pak je ze er weer bij om samen te proosten. Je hoeft dan dus geen wegwerpglazen te kopen, wat ervoor zorgt dat je een stuk duurzamer bezig bent. Scheelt overigens ook een heleboel afval, wat weer beter is voor het milieu.

Stijlvol

Wijnglazen zijn een elegant en stijlvol cadeau, passend bij verschillende gelegenheden. Ze voegen een vleugje klasse toe aan elke gebeurtenis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je kunt kiezen wat het beste bij de ontvangers ervan past. Vaak kun je ze ook in een mooie cadeauverpakking weggeven zodat het er allemaal nog een stukje luxer eruit ziet. Wil je de glazen op tafel zetten voor de gasten, zorg dan dat de hele tafel mooi is aangekleed voor een chiquere sfeer.

Ook voor je watertje

Hoewel ze wijnglazen worden genoemd, betekent dit niet dat ze alleen voor wijn mogen worden gebruikt. Deze glazen zijn namelijk veelzijdig en daarom kun je er verschillende soorten dranken in schenken, zoals champagne, cocktails en zelfs je watertje. Ze zijn dus ook uitermate geschikt voor tijdens een diner met kinderen. Aanmaaklimonade in zo’n mooi glas ziet er meteen een beetje gezelliger uit. Hoe leuk is dat?

Wat kun je er nog meer opzetten?

Een logo of de initialen is misschien het eerste waar je aan denkt als het aankomt op het bedrukken van glazen of iets anders. Natuurlijk kan het ook iets totaal anders zijn. Misschien een toffe slogan, een tegeltjeswijsheid of een andere (korte) zin. Je kunt overigens naast bedrukken ook kiezen voor graveren! Denk goed na over wat je precies wilt zodat je de juiste keuze kunt maken.

Het is weer eens wat anders

De geijkte bedankjes die mensen krijgen op een bruiloft (bruidsuiker in een zakje), of als blijk van waardering van ‘de zaak’ (een beleving of tosti ijzer) zijn natuurlijk best leuk, maar iets origineels wordt vaak een stuk enthousiaster ontvangen. Een bedrukt wijnglas is dan ook een goede keus om weg te geven. Je weet dan tenminste wel zeker dat je iets weggeeft waar niet zomaar afstand van wordt gedaan. Probeer hier dan ook echt aandacht aan te besteden als je het gaat regelen!

Zou jij wijnglazen laten bedrukken voor een speciale gelegenheid? We lezen het graag in de comments!

Afbeelding: Pexels – cottonbro studio

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook