fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jouw musthaves paklijst voor deze zomer!

Waar ga jij deze zomer naartoe? Ga je samen met je man voor een actieve vakantie in ongerepte gebieden of lig je deze zomer met de hele familie lekker lui aan het strand? Wat je ook gaat doen, een goede voorbereiding maakt de vakantiepret een heel stuk groter! Maar, veel tijd voor een goede voorbereiding nemen veel mensen niet. Logisch. Werk, kinderen en het huishouden zijn zo vlak voor de vakantie een stuk belangrijker dan een urenlange zoektocht naar het perfecte paar zwemvliezen.

Toch, moet het gebeuren. De zwemvliezen moeten worden aangeschaft, de zonnebrand moet de koffer in en een paar boeken voor op je ligbedje of in je vliegtuigstoel is ook geen overbodige luxe. Ik heb een hele handige manier gevonden om snel al mijn vakantiebenodigdheden bij elkaar te krijgen!

Over een paar weken reis ik samen met mijn vriend naar Egypte. Wat heb ik daar veel zin in! Piramides bekijken, eindeloze woestijnen trotseren en genieten van een cocktailtje aan het zwembad. Op www.bol .com heb ik alvast een aantal ‘Egypt musthaves’ aangeschaft. Dacht je dat www.bol.com alleen voor boeken was? Dan heb je het –net als ik eerst- goed mis. Check hieronder mijn bol.com paklijst en laat je inspireren voor jouw eigen super georganiseerde vakantievoorbereiding.

Lekker ruiken
Jean Gaultier – Classique

9200000013729669

Vliegtuig vermaak
Jill Mansell – Huisje, Boompje, Feestje

9200000009850492

Swingen aan het zwembad
Logitech Wireless Boombox

Logitech UE Boombox

Zomerse nagels
L’Oreal nagellak

9200000011448611

Sportief ontspannen
Easyfit Sports Armband – Belkin

9005000012253218

Ik hoop dat deze paklijst je inspireert om beter voorbereid het vliegtuig in te stappen! Voor mij was www.bol.com een ideale oplossing voor al mijn last-minute benodigdheden. Ook handig: de website heeft ingebouwde filters: Met kinderen, Handig voor onderweg, Zon, Zee & Strand en Vakantie basics; lekker makkelijk zoeken dus! Wat kan jij wel gebruiken zo vlak voor de vakantie?

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Reageer ook