fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jim Bakkum onthult het geslacht van Mara’s baby!

Als ik vroeger aan de Negenmaandenbeurs dacht, dan dacht ik aan hebberige vrouwen die met dikke buiken zo veel mogelijk gratis spullen proberen te bemachtigen. Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, had ik dan ook nooit gedacht dat het iets voor mij zou zijn. Vorige week kreeg ik een persuitnodiging in mijn inbox en het leek Sandra en mij uiteindelijk toch grappig om een keer te gaan. Niet voor de gratis spullen, maar gewoon lekker kijken naar alle leuke baby spullen en Jim Bakkum die de opening zou komen verzorgen.

Wat wordt het?

Jullie kennen Jim Bakkum vast nog van Idols. Tegenwoordig speelt hij regelmatig in musicals en is hij regelmatig op tv.  Zingen en dansen kan hij als de beste én hij is ook nog eens vader. Niet gek dat de Negenmaandenbeurs hem heeft gevraagd om de spectaculaire opening van de beurs te doen. Samen met een heleboel vaders deed hij een vrolijke vader-baby dans, waarbij de knappe Jim toch wel echt ons hart gestolen heeft. Na de feestelijke opening hebben we hem gevraagd of hij ons wil helpen bij het bekendmaken van het geslacht van ons kind… Wat het wordt, dat zie je hier!

Leuk he? Ik had er stiekem al een beetje op gehoopt. We weten het al zo vroeg omdat ik een NIPT heb laten doen. Dit is een test waarbij het ongeboren kind (via mijn bloed) wordt onderzocht op mogelijke genetische afwijkingen. Dit bleek helemaal goed gelukkig én hierdoor wisten we ook al lekker snel wat het zou worden.

Na de opening van de beurs konden Sandra en ik het niet laten om een klein rondje te lopen. En wat was het ontzettend leuk! Van mijn ouders krijgen we de kinderwagen, dus Sandra (mijn mama) en ik hebben zo ongeveer met elke kinderwagen een ‘proefrit’ gemaakt. Welke het wordt, houd ik nog even geheim… Ook heb ik me flink laten inspireren op het gebied van kinderkamers en de laatste trends en gadgets. Ik werd er heel hebberig van, in ieder geval.

Mara

Wil je ook naar de Negenmaandenbeurs?

De Negenmaandenbeurs vindt van 22 tot en met 26 februari plaats in de RAI in Amsterdam. Kaarten kan je kopen via de website! Ben jij ooit naar de Negenmaandenbeurs geweest? Vond je het ook zo leuk om al die spullen te bekijken?

Reageer ook