fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jessica’s man gaat elke week naar de hoeren: “Hij is daar heel open over”

Hoeveel mannen er precies zo nu en dan een prostituee bezoeken, is niet bekend. Het is iets wat door gevoelens van schaamte en het geheim willen houden voor bekenden maar lastig te onderzoeken is. Schattingen zijn er wel, naar verluid zouden ongeveer één op de vier mannen ooit betaalde seks met een prostituee hebben gehad. Maar zoals we al zeiden; het blijft een schatting. 

Geen schaamte

Dat niet alle mannen hun avontuurtjes voor zichzelf houden, blijkt wel uit het verhaal van Jessica en haar man Dolf. Sinds zeven jaar brengt hij elke week een bezoek aan de hoeren en is daar heel open over. “Hij schaamt zich er helemaal niet voor” vertelt Jessica met een lach op haar gezicht.

Vrijheid blijheid 

Dolf en Jessica zijn 20 jaar getrouwd en hebben vier kinderen. “Het is een gezellige boel thuis, vooral als ze allemaal een vriendje of vriendinnetje over de vloer hebben. Wij zijn dol op dat soort avonden, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Bij ons kan en mag altijd alles, dus de meeste kinderen zijn graag bij ons. Bij hun thuis zijn meer regels en de ouders zijn streng. Hier voelen ze zich vrij om te zijn wie ze zijn.”

Niet altijd zo 

Het is niet altijd zo gezellig en vrij geweest bij Jessica en Dolf thuis. “Acht jaar geleden ging het erg slecht tussen ons. We waren te druk met onszelf en maakten te weinig tijd voor elkaar.” Veel ruzies en het gebrek aan plezier, zorgen ervoor dat Jessica en Dolf uiteindelijk besluiten te gaan scheiden. “Maar toen we daar bij die advocaat zaten om alles door te nemen, zagen we wat we allemaal zouden weggooien. We hebben diezelfde middag nog besloten dat we het nogmaals zouden proberen.”

Veel ergernissen

Jessica en Dolf zijn in die periode hard op zoek gegaan naar wat onderdelen waren waarin ze gelukkig waren binnen het huwelijk, maar ook naar dingen waar ze niet blij mee waren. “Ik vond het heel vervelend dat Dolf nooit eens initiatief nam hier thuis, alles kwam altijd van mij. Dolf vond het op zijn beurt weer vervelend dat ik overal de controle over wilde en hem stuurde in alles wat hij deed. Samen irriteerden we ons aan het feit dat we nooit meer seks hadden en dat er van passie geen sprake meer was.”

Dichterbij zichzelf en elkaar

Samen gaan ze een proces in, waarbij ze steeds dichter bij zichzelf komen te staan en hierdoor ook dichter bij elkaar. “We hebben in die periode geleerd dat elkaar vrijheid geven en geen enkele verwachting van elkaar hebben, ons echt gelukkig maakt. Alles wat je dan krijgt, is een prachtig cadeau. Het was in datzelfde jaar dat Dolf zei dat hij graag een keer naar de hoeren zou willen. In de eerste instantie vond ik het maar vreemd en voelde het niet goed, maar toen ik het hem gewoon liet doen, voelde dat goed.”

Anale seks 

“De reden waarom Dolf naar de hoeren gaat is simpel: zij kunnen hem iets geven wat ik hem niet kan geven. Dolf houdt van anale seks en ik vind dat helemaal niks. Wie ben ik om dat te ontnemen? Zelf heb ik er helemaal geen behoefte aan, dus dan moet ik hem de vrijheid geven dat met een ander te doen. Hij is er thuis echt een leukere man van geworden.”

Veel gebracht

De relatie van Jessica en Dolf is nog nooit zo goed geweest. “Mensen tegen wie ik vertel dat Dolf wekelijks een hoer in haar kont neemt, vinden dat eerst maar raar. Maar als ik vertel over alles wat het ons gebracht heeft; de vrijheid, de ruimte om jezelf te zijn, dan snappen ze het wel. Zelf is Dolf er ook heel open over, ook naar de kinderen. Op deze manier leren zij ook dat loslaten de beste manier naar geluk is.”

Eeuwig dankbaar 

“Dolf is mij eeuwig dankbaar en dat heeft veel voor onze relatie gedaan. We hebben weer seks met elkaar én hij neemt initiatief! Vorige maand boekte hij nog een tripje naar Parijs voor ons samen en volgende week gaan we samen uit eten en naar de film. Ik heb een nieuwe man terug gekregen.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook