fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jennifer Aniston onthult wat ze op een dag eet en daar word je niet vrolijk van

Jennifer Aniston

We love Jennifer Aniston! In haar films is ze hilarisch en we vinden haar echt prachtig. Dat lichaam! En dat terwijl ze echt geen achttien meer is… Maar heb jij je ooit afgevraagd hoe haar dieet eruitziet en hoe ze dit lichaam kan behouden? Wij werden er zeker niet vrolijk van.

Jen onthulde in een interview met Elle hoe haar voedseldagboek er op  een normale dag uitziet. Als ze ’s ochtends wakker wordt, drinkt ze warm water met citroen. Ze ontbijt met een shake of avocado en eieren. Dit wisselt ze soms af met havermout en een eiwit.

Als lunch eet ze graag groenten of een salade met wat vlees, vis of kip. Ook haar diner bestaat uit groenten en vlees, vis of groenten. Tussendoor snacken doet Jen zo goed als niet. Krijgt ze echt honger? Dan neemt ze een stukje appel met amandelspread.

Maar waar wij het aller meeste van schrokken: Jennifer eet GEEN burgers. Ook niet heel soms. Nee, nooit.

Nou, wij snappen wel hoe het komt dat ze er zo ongelofelijk strak uitziet. We doen het haar zeker niet na (en heel eerlijk gezegd hebben we die ambitie ook niet. Haha). Zou jij zo’n dieet kunnen volhouden? En zou jij het ervoor over hebben om er zo goed uit te zien?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook