fb
Damespraatjes Damespraatjes

Je tanden in een zakje: slachtoffer homogeweld praat over aanval op straat

Het afgelopen weekend was een mooi en zonnig weekend. Toch zijn er ook een aantal dingen gebeurd die een stuk minder vrolijk en zonnig waren. Er werden namelijk twee mannelijke stellen mishandeld terwijl ze hand in hand over straat liepen. Waarom? Omdat de geweldplegers het niet konden aanzien dat twee mannen van elkaar houden. 

Toon de liefde

Wij vonden het nieuws vreselijk en het heeft ons diep geraakt. Nederland zou een land moeten zijn waar iedereen vrij is om te houden van wie hij wil en dit ook te laten zien. Zou de wereld niet veel mooier zijn als er wat meer mensen openlijk hun liefde toonden? Naar mijn idee wel.

Hand in hand

Journaliste en presentatrice Barbara Barend besloot Nederland tot actie te roepen: “Mannen, laat je hand in hand fotograferen” zei ze. En dit gebeurde, diverse politici, BN-ers en andere Nederlandse mannen gingen hand in hand met een andere man op de foto. Gisteravond schoof Barend aan bij RTL Late Night en zat daar niet alleen. Ook twee slachtoffers van het homogeweld zaten bij Humberto aan tafel en dit waren heftige beelden. Slachtoffer Ronnie vertelt in de onderstaande video over hoe het met hem gaat en laat hierbij het zakje met de overblijfselen van zijn tanden zien. De beelden gaan door merg en been.

Tanden in een zakje

Kijk even mee!

Hoe denk jij hierover?

Ben jij ook zo geschrokken van deze beelden? En hoe denk jij over mannen die hand in hand met elkaar lopen? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook