fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jamai Loman heeft een nieuwe nier nodig: “Ik moet zo snel mogelijk een donor vinden”

Oh wat was ik vroeger verliefd op Jamai Loman! Het was in de tijd van Idols en zijn hit Step Right Up dat bijna alle meisjes in mijn klas een crush op Jamai, Jim of allebei hadden. Toen een tijdje later bleek dat Jamai toch op mannen viel, vielen er heel wat meisjesdromen in duigen. 

Jamai ging als een van de weinige Idols kandidaten een glansrijke carriere tegemoet. Zo speelt hij is musicals, zingt nog steeds en doet ook flink wat televisiewerk. Wij vinden hem nog steeds erg leuk om naar te kijken en luisteren! Gisteren kregen we helaas wat minder leuk nieuws van hem te horen…

Nieren werken niet goed

In de radioshow van Ruud de Wild vertelde Jamai gisteren openhartig over een ernstig probleem: zijn nieren werken niet goed meer. Uit bloedtesten bij de huisarts bleek dat hij zal moeten starten met een dialysetraject en uiteindelijk op zoek moet naar een nieuwe nier. We weten allemaal dat er enorme wachtlijsten voor donornieren zijn, dus we hopen écht dat de nier voor Jamai snel komt.

Heb jij je al laten registreren?

Sta jij al geregistreerd als orgaandonor? Ik wel! Het is vreselijk dat er genoeg organen beschikbaar zijn, maar dat te weinig mensen zich registeren. Wil je niet dat je organen worden gebruikt voor transplantatie? Registreer ook dat!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook