fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jade: ‘Mijn ex heeft nog pikante foto’s van mij en ik vertrouw hem niet’

Berouw komt na de zonde, weet Jade nu. Twee jaar lang had ze een heerlijke relatie met Tim, ze waren dol op elkaar en maakten en deelden pikante foto’s. Nu is Jade erachter gekomen dat Tim met andere dames appt en heeft ze met hem gebroken. Ze is als de dood dat hij haar foto’s deelt. “Een terechte angst: hij liet mij naaktfoto’s van zijn ex zien.”

Jade baalt. Ze baalt ervan dat haar relatie over is en mist Tim enorm. “Ruim twee jaar geleden leerde ik Tim kennen via Tinder. Ik was al een tijdje single en had best veel dates achter de rug, maar geen van de heren was relatiemateriaal. Leuk voor een avondje en een spannende nacht, maar verder niets. Ik had een tijdje niets met Tinder gedaan tot het begon te kriebelen. Op een vrijdagavond raakte ik in gesprek met Tim die net als ik al wat langer van zijn vrouw af was. Er was een superleuke klik en diezelfde avond spraken we af. Tim bleek in het echt ook een geweldige kerel. Hij zag er goed uit, was charmant en galant en na de kroeg ging ik mee naar zijn huis.” Een weekend lang wist Jade niet wat haar overkwam; nooit eerder had ze het zo leuk met een man.

Wat? Hij koos voor mij!

“We waren dronken van verliefdheid en kregen maar geen genoeg van elkaar.” Enige probleem was dat Tim nog in een relatie zat. “Hij zei dat het een aflopende zaak was, maar dat had ik vaker gehoord. Ik was oprecht teleurgesteld en vond het zo balen allemaal. Had ik eindelijk een leuk kerel aan de haak geslagen, was hij al bezet.” Maar tot haar grote verbazing maakte Tim een einde aan de relatie met zijn ex en koos voor haar. Zo werden Jade en Tim een setje en officieel wordt hun relatie als ze na een half jaartje elkaars vrienden en familie ontmoeten. “Ja we waren echt een mooi stel, pasten heel goed bij elkaar. Mijn ouders waren gelijk weg van Tim en ik van zijn moeder. We hadden afgesproken voorlopig te blijven latten en god wat ben ik daar achteraf blij om.”

Seks op het eerste gezicht

De twee tortelduifjes maken mooie reizen en zijn regelmatig weekendjes weg. Ze wandelen, fietsen, bezoeken stadjes en hebben heerlijke seks. “Grappend zeiden we wel eens tegen elkaar dat het tussen ons seks op het eerste gezicht was. Alsof we voor elkaar waren gemaakt. Alles erop en eraan en we stuurden elkaar als we niet samen waren pikante foto’s. Maar ook maakten we van elkaar spannende foto’s. Ik vond het heerlijk en genoot er van.” Vreemd keek Jade op toen Tim haar opeens foto’s van zijn ex stuurde. Ze moest er aan wennen maar vond het ook wel spannend. “Zijn ex is echt superslank en dat ben ik niet. Des te meer genoot ik van de plaatjes omdat ik steeds maar dacht: ze heeft een superlijf maar toch heeft hij voor mij gekozen.”

Pikante plaatjes van zijn ex?!

Steeds vaker kreeg Jade foto’s van Tims ex. Soms voelde ze zich er toch wel een beetje ongemakkelijk bij en vroeg ze zich af waarom hij dat deed. “Dus dat vroeg ik hem. Hij antwoordde dat het hem opwond om foto’s van haar naar mij te sturen. Eerlijk gezegd raakte ik er ook opgewonden van. ‘Nou,’ zei Tim dan, ‘dan is het toch goed? Het is ons geheimpje en we doen niks fout. Mijn ex weet van niks en komt daar ook niet achter.’ Dat was ook zo, maar toch bleef het knagen.”

Appen met andere vrouwen

Haar knagende gevoel was terecht , want na twee heerlijke jaren, vol lust, liefde en passie ontdekt Jade dat Tim met andere dames appt. “Ik ben daar zo ziek van. Toen we een paar maanden met elkaar hadden vroeg ik hem of hij nog behoefte had aan contact met andere vrouwen. Nee, dat had hij niet. Hij had genoeg aan mij. Ik was zo blij en gelukkig. Dit kon niet meer misgaan.” Te vroeg gejuicht, want Jade ontdekte het appcontact met andere vrouwen. “Het viel me op dat hij vaak op zijn mobiel zat.  Ik vroeg met wie hij aan het appen was en hij antwoordde steevast dat hij met zijn moeder aan het appen was. Aanvankelijk geloofde ik hem tot ik argwaan kreeg en zijn laptop met daarop whatsapp openstond. Tim was een boodschap doen en ik had alle tijd om het te lezen.”

Hij had er veel spijt van

Ze werd beroerd van de berichtjes. Hij had contact met twee andere vrouwen en hij stuurde foto’s van zichzelf die hij ook haar had gestuurd. “En die vrouwen appten ook foto’s die er niet om logen. Ik was zo boos dat ik gelijk naar mijn eigen huis ben gegaan. ’s Avonds heb ik Tim gebeld en gezegd dat het over is tussen ons. Eerst ontkende hij nog, maar nadat ik hem vertelde wat ik had gezien en gelezen kon hij niet anders dan het toegeven. Hij had er spijt van en zou het contact verbreken. Yeah right.” Jade is onverbiddelijk en houdt voet bij stuk.

Ik heb zo’n spijt

Alleen zit ze nu behoorlijk in de rats. “Ik ben als de dood dat Tim mijn pikante foto’s nu ook door gaat sturen. Deed hij van zijn ex ook dus waarom zou hij die nieuwe “vriendinnen” van hem niet mijn foto’s laten zien?” Ze vraagt hem of hij de foto’s wil wissen en verwijderen en Tim belooft dat te doen. Maar gerust is Jade er niet op. “Ik leef in continue angst en ben als de dood dat mijn foto’s de ronde gaan. Dat is nooit de bedoeling geweest en ik heb spijt dat ik zoveel plaatjes van mezelf stuurde en liet maken.”

Heb jij hier ervaring in? Heb jij ook weleens pikante foto’s naar je lover gestuurd en is daar misbruik van gemaakt? Wat raad je Jade aan te doen? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Anastasia Shuraeva via Pexels

1 reactie

Joris -

Vervelend, zeg. Voor iedereen die overweegt dit te doen, denk even na wat er ooit mee kan gebeuren.

Reageer ook