fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ivy Beau: Eindelijk een stijlvol merk dat maat 36 t/m maat 46 verkoopt!

Online shoppen; ik kan er dagen zoet mee zijn. Natuurlijk voor mijn lieve dochters Sophia en Helena, maar ook zeker voor mijzelf. Wat mij tijdens dat shoppen vaak opvalt, is dat veel merken slechts kleding tot en met maat 42 verkopen. Een gemiste kans, want een heel groot deel van de vrouwen draagt maat 44 of 46! Zij kunnen deze kleding dan ook vaak niet kopen en zijn aangewezen op plus size merken. Kan dat nou niet anders? 

Maat 36 tot en met maat 46

Gelukkig is er een merk dat wél inspeelt op de ‘gemiddelde’ Nederlandse vrouw. Ivy Beau is een stijlvol en trendy merk dat kleding in maat 36 tot en met maat 46 verkoopt. De items zijn niet alleen trendy en verkrijgbaar in veel maten, het is ook nog eens reuze betaalbaar. En dat is ook wel eens fijn 🙂

Vrouwelijk, modieus en toegankelijk

De collectie bestaat uit items die je zowel in je vrije tijd als tijdens je werk of op een feestje kunt dragen. Als ik de kleding van Ivy Beau in drie woorden zou moeten omschrijven, is dat: vrouwelijk, modieus en toegankelijk. Het is kleding die in elke kast past en veel vrouwen geweldig staat. Absoluut een merk dat je online heel goed kunt shoppen!

Heel divers aanbod

Ivy Beau heeft een zeer divers aanbod van jurkjes, rokjes, tops, broeken, truien, vesten en jassen. Van neutrale kleuren tot kleurrijke prints, de collectie is zeer compleet. Alle items uit de collectie zijn goed met elkaar te combineren. Lekker makkelijk voor mensen die niet altijd uitgebreid de tijd hebben om leuke setjes te maken of wanneer je er gewoonweg niet écht gevoel voor hebt.

Te koop bij V&D

De kleding van Ivy Beau is verkrijgbaar bij de V&D. De fysieke warenhuizen bestaan dan wel niet meer, maar wist je dat je online nog gewoon bij de V&D kunt winkelen? Zo ook de collectie van Ivy Beau. Echt heel handig.

Wat vind jij van de kleding?

Zelf ben ik dol op merken waar ik weet dat ik makkelijk kan slagen. Geen gedoe met de maten, geen gedoe met belachelijke prijzen en geen gedoe met kleding die eigenlijk alleen de modellen goed staat. Wat vind jij van de kleding van Ivy Beau? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook