fb
Damespraatjes Damespraatjes

Italian Residence

 

Zoekt u een vakantie adres in Italië via internet met de voordelen van internet, maar met de persoonlijke service en de kennis van iemand die met passie voor Italië al 15 jaar vele Italië liefhebbers een mooie vakantie heeft bezorgd, kijk dan eens op de website van Italian Residence.  

Uw droomhuis in het hart van Italië
Na een jarenlange zoektocht door Italië vond Italian Residence voor u de mooiste privé villa’s, agriturismo’s, wijnboerderijen, vakantiehuizen en hotels. Allen persoonlijk en zorgvuldig geselecteerd op hun bijzondere ligging en hun authentieke Italiaanse karakter. Elke regio biedt een ruim assortiment van betaalbare boerderijen tot zeer luxe vrijstaande villa’s met faciliteiten zoals een zwembad, huishoudelijke hulp of kok en wellness mogelijkheden.

Persoonlijk advies?
Er staan bijzonder veel accommodaties op de website, dus wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Geef dan door wat u zoekt, dan zoekt Italian Residence voor u.  Marianne de eigenaresse kent elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan u op deze manier net dat beetje extra service geven. Binnen 24 uur ontvangt u een aanbod op maat! E-mail naar [email protected].

Met vriendelijke groet,
Marianne Moerdijk, Italian Residence

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook