fb
Damespraatjes Damespraatjes

Is zwart jouw favoriete kleur? Dan hebben wij een tip voor je!

Als het over de ‘kleur’ zwart gaat, heb je altijd twee kampen. Kamp 1 vindt het geweldig en draagt veel zwart, houdt van zwart in het interieur en heeft het liefste zelfs een zwart huisdier. Kamp 2 heeft het iets minder met zwart en ziet graag wat meer kleur, of zelfs het tegenovergestelde; namelijk wit. Persoonlijk behoor ik absoluut bij kamp 1. Ik draag alleen maar zwarte kleding, vind zwarte accessoires in huis echt geweldig en ben zelfs van plan om mijn dochtertje flink wat zwart aan te trekken (hoewel zwarte babykleding erg lastig vindbaar is).

Alleen maar zwarte producten

Voor iedereen die net als ik onderdeel van kamp 1 uitmaakt, heb ik iets geweldigs. Wij kwamen namelijk een webshop tegen die alleen maar zwarte producten verkoopt. De webshop heet Bleq en je kunt er terecht voor heel veel zwarte spulletjes, zoals sieraden, mode- en woonaccessoires, kantoorartikelen en sieraden. We kunnen je er natuurlijk heel veel over vertellen, maar we vinden het veel leuker om jullie gewoon hun mooie producten te laten zien!

unnamed-9

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unnamed-7

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unnamed-3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unnamed-1

 

Mooie prijzen

Gave producten he? Ook fijn: je betaalt er absoluut niet de hoofdprijs voor. De armbanden kosten nog geen tien euro en voor een hippe choker betaal je niet meer dan zes euro. Een mooie tas heb je al vanaf zeven euro en die gave metalen mand heb je al voor dertig euro bij jou thuis staan. Echt niet te vergelijken met winkels die soortgelijke producten aanbieden. Deze producten zijn vaak stukken duurder, waardoor ik (ondanks dat het heel gaaf is) toch afhaak om de hoge prijs.

Wat vind jij?

Vinden jullie het ook zo mooi? We kunnen ons bijna niet voorstellen van niet, haha! Je kan de producten gewoon via de website van Bleq bestellen en betalen. Zij sturen hem dan zo snel mogelijk jouw kant op.

Wat vind jij het mooiste product? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Reageer ook