fb
Damespraatjes Damespraatjes

Is jouw kat de winnaar van het Kattenverwenpakket van Whiskas? Check het hier!

Jane’s poes Sammie is druk geweest de afgelopen weken. Natuurlijk met haar vaste knuffelwerkzaamheden, maar ook met een nieuwe activiteit: haar onderzoek naar de brokjes van Whiskas. De afgelopen weken heb je haar flink kunnen volgen op Damespraatjes en we daagden jullie uit om ook de brokjes van Whiskas te testen. Jullie hebben dit massaal gedaan. We vonden het geweldig om al jullie foto’s en bevindingen langs te zien komen.

Genieten; dat is wel hoe we deze weken waarin #Whiskasmoment centraal stond, kunnen omschrijven. Niet eerder zagen we zo veel lieve foto’s van jullie huisdieren voorbij komen, dus dit gaan we zeker vaker doen. Uit jullie Facebook posts bleek wel dat jullie katten gek zijn op de producten van Whiskas. En dat is Sammie met jullie katten eens! Ook zij heeft er flink van gegeten en ze ging erg goed op de brokjes.

Sammie

Winnaar van het Kattenverwenpakket

Onder alle aanmeldingen voor het testpakket, mogen we ook een winnaar kiezen die een super leuk Kattenverwenpakket van Whiskas krijgt. Natuurlijk met heel veel lekkernijen, maar ook andere verrassingen voor je kat. Wat er precies inzit, zie je wanneer je het pakket thuisbezorgd krijgt. Voor nu rest ons niks anders dan het bekend maken van de winnaar…

Gefeliciteerd: Connie Zuidema! We hebben jou en je katten tot de winnaars van deze actie benoemd. Kijk nou toch eens naar deze super leuke foto’s.

Connie Zuidema

Eervolle vermelding

We konden maar één winnaar kiezen, maar we vonden ze allemaal lief. Deze foto’s zijn helaas niet de winnaar geworden, maar verdienen wel een eervolle vermelding. Och, wat een lekkere beestjes zijn dit ook!

whiskas

Gratis testen

Heb jij de brokjes van Whiskas niet via ons getest en lijkt je dat wel leuk? Je kunt via je de website van Whiskas nog opgeven voor een gratis sample.

Klik hier om je op te geven voor een gratis sample!

Whiskas heeft brokjes voor katten in elke levensfase. Zo zijn de brokjes voor kittens van 2-12 maanden kleiner zodat een kitten ze makkelijker kan eten en zorgt de extra calcium voor de ontwikkeling van sterke botten en een gezond gebit. Brokjes voor volwassen katten vanaf één jaar bevatten extra omega 6 vetzuren en zink voor een gezondere vacht en helpen de extra mineralen met het ondersteunen van gezonde urinewegen. Brokjes voor senior katten vanaf 7 jaar bevatten extra taurine en vitamine E waardoor het natuurlijke afweersysteem ondersteund wordt en dragen bij aan een gezond hart.

Blijf ons op de hoogte houden!

Onze Whiskas actie is nu helaas afgelopen, maar we vinden het nog wel heel leuk als jullie ons op de hoogte houden van al jullie bevindingen. Ook vinden we het altijd leuk om foto’s van jullie katten te ontvangen, dus deze kan je altijd via Facebook naar ons toesturen. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook