fb
Damespraatjes Damespraatjes

Interieur inspiratie opdoen op het vernieuwde Showhome.nl

Gluren bij de buren is hot. Het is dan ook niet gek dat ‘binnenkijken’ en ‘inspiratie opdoen’ steeds meer voorkomende zoektermen termen zijn die samen al meer dan 40 miljoen hits opleveren. Interieurwebsites en woonblogs schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Zie je door de bomen het bos niet meer? Damespraatjes heeft een tip!

Showhome.nl is een jonge site die je sinds één jaar dagelijks op de hoogte houdt op het gebied van wonen en interieur. Door middel van ‘binnenkijken’ bij échte mensen, blogs, woonnieuws zorgt deze website ervoor dat je nooit achterloopt op het gebied van trends.

De op 1 maart gelanceerde nieuwe website is nuttiger en leuker dan ooit! In één oogopslag ben je op de hoogte van al het goede wat Showhome.nl te bieden heeft.

“Een nieuwe frisse look, maar nog steeds duidelijk herkenbaar en prettig in gebruik omdat we het “less is more” principe weer toe zullen passen. Toegankelijk voor iedereen, liefhebber van welke stijl dan ook. Géén site vol toeters en bellen maar aandacht voor de verschillende inspirerende items!”

Showhome.nl zorgt dat jij:

  • Je optimaal kan laten inspireren door (niet zo heel) stiekem binnen kijken in de huizen van anderen.
  • Heerlijk met een kop thee op de bank kan ploffen, rustig lezen, wegdromen en genieten bij vele woonblogs.
  • Snel op de hoogte bent van het laatste woonnieuws en leuke/unieke producten.
  • Binnen no time geïnformeerd bent over de leukste webwinkels.
  • Altijd weet waar in jouw provincie een goede interieur stylist te vinden is.

Kortom, van het opdoen van inspiratie tot aan het aansteken van de kaarsjes in je nieuwe woonkamer: Showhome.nl staat je bij elke stap bij.

www.showhome.nl

Reageer ook