fb

Incontinentie ondergoed onhygiënisch en onaantrekkelijk? Dat is niet meer het geval!

Onder vriendinnen is het bij ons vaak onderwerp van gesprek: in je broek plassen. Waar we als tieners alleen spreekwoordelijk in ons broek plasten van het lachen, is dat sinds we kinderen hebben wel anders. Bijna elke vriendin met kinderen loopt bij de bekkenfysiotherapeut of heeft dit gedaan om ongewenst urineverlies tegen te gaan. En ook al is fysiotherapie een goede manier om er iets aan te doen, toch blijft een groepje er last van houden.

Niet prettig

Bij het lachen, sporten of ‘gewoon’ tijdens het doen van de boodschappen: allemaal momenten waarop je blaas je weleens in de steek kan laten. Soms gaat het slechts om een paar kleine druppeltjes urine, maar soms plas je ronduit in je broek. Hoewel het iets is waar heel veel vrouwen last van hebben, blijft het voor veel dames iets waar ze zich niet prettig bij voelen.

Inlegkruisjes

Een manier om het op te vangen, is het gebruik van inlegkruisjes. Natuurlijk een goede manier, maar niet elke vrouw vindt het prettig. Zo moet je het altijd bij je hebben en regelmatig verwisselen. Je kunt ook kiezen voor incontinentie-ondergoed, een optie die tot dusver door veel vrouwen als ‘alles behalve sexy’ werd omschreven. Gelukkig komt naar nu een einde aan!

Een mooi alternatief

Kennen jullie het incontinentie ondergoed van Volcare al? Volcare is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met urineverlies, die wel voor incontinentie ondergoed willen kiezen, maar waarbij het niet zichtbaar is dat ze dit dragen. De slips van Volcare zijn voorzien van een onzichtbaar absorberend kruisje, dat tot wel 100 milliliter vocht kan opvangen. Het kruisje is opgebouwd uit vier lagen en bevat katoen, waardoor het prettig en droog aanvoelt. Doordat het droog blijft, voorkom je irritatie en een onhygiënisch gevoel.

Onzichtbaar en elegant

Nog een voordeel van Volcare, is dat het niet zichtbaar is dat je incontinentie ondergoed aanhebt. Dit komt door het discrete kruisje, maar ook door het design van de slips. Je hebt de keuze uit een klassieke witte, katoenen slip of een elegante zwarte, kanten slip. Zo heb je voor elke gelegenheid mooi en passend incontinentie ondergoed in de kast liggen.

Discreet

De slips worden discreet verzonden, dus naast dat niemand ziet dat je er een draagt, weet ook niemand dat je ze hebt besteld. Wel zo fijn! En tot slot het laatste voordeel van wasbaar incontinentie ondergoed: het scheelt veel afval en is dus beter voor het milieu dan inlegkruisjes.

Hoe ga jij om met ongewenst urineverlies? Kies jij voor inlegkruisjes of voor incontinentie ondergoed? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig.

Reageer ook