fb
Damespraatjes Damespraatjes

In deze tijd je huis verkopen? Vergroot je kans!

Met een huizenmarkt als deze is het verkopen van je huis geen aantrekkelijk idee. De slechte kopersmarkt, een onzekere economie en angstige banken kunnen ervoor zorgen dat je huis maanden tot zelfs jaren te koop staat. Een ware nachtmerrie. 

Gelukkig zijn er veel huizen die wél verkopen! Een bijzondere omgeving, indrukwekkende bouwstijl of mooie inrichting kunnen ervoor zorgen dat jouw huis opvalt ten opzichte van de rest. Dat je aan de bouwstijl of ligging van je huis weinig kunt verbeteren, is logisch. Toch kan je op één aspect in ieder geval enorme winst behalen: de inrichting.

De Verkoop Dokter

Jouw potentiële kopers willen blijven!
Ken je het gevoel wat je krijgt als je een goed ingericht huis binnenwandelt? Je voelt je snel thuis, het huis lijkt groter en mooier dan het naastgelegen huis en het liefste zou je nooit meer weggaan. Hoewel kopers jouw inrichting over het algemeen niet overnemen, kan het warme en huiselijke gevoel kopers wel net over het randje trekken. Resultaat? Ook de potentiële kopers die jouw huis op internet bekijken of komen bezichtigen willen het liefste nooit meer weg!

Hulp bij hippe styling

Tess Heijnis

Dat je zelf door de bomen het bos niet ziet is begrijpelijk, er komt al zoveel kijken bij een verhuizing! Damespraatjes sprak met Tess Heijnis, de vrouw achter De Verkoop Dokter.

“De Verkoop Dokter helpt op een voordelige manier mensen die graag snel hun huis willen verkopen. Waar veel bedrijven je voor veel geld slechts een advies geven, doe ik het helemaal anders! Door samen naar jouw huidige inrichting te kijken, hiermee te schuiven en voordelige accessoires aan te schaffen kunnen we snel grote winst behalen. En nog super voordelig ook.”

Als je een lange tijd ergens woont wen je aan de situatie en kijk je op jouw manier naar de inrichting en sfeer. Het is voor veel mensen erg lastig hun eigen beeld los te laten en zich te verplaatsen in de potentiële koper. Tess helpt je met het krijgen van een frisse blik op jouw interieur en samen nieuwe dingen ontdekken.

“Ik bekijk je woning door de ogen van de potentiële koper. Jouw met liefde en aandacht uitgezochte spullen hebben waarde voor jou en je gezin, maar voor de koper helaas niet. De koper wil zijn toekomstige droomhuis zien. Hij wil zijn meubels, kleuren en smaak visualiseren. En we kunnen de koper daarbij helpen door ervoor te zorgen dat hij daarbij niet teveel door jouw eigendommen heen moet kijken.”

Een ander belangrijk aspect op het gebied van presentatie zijn de foto’s van jouw woning. Niet alleen de sfeer in jouw huis wordt verbeterd door De Verkoop Dokter, je huis wordt ook fotogenieker.

De Verkoop Dokter 5

“Als je naar een sollicitatiegesprek gaat voor je droombaan, dan zorg je er toch ook voor dat je er zo representatief mogelijk uitziet? Waarom zou dat bij iets zó kostbaars als een huis anders moeten zijn? Voordat er goede foto’s genomen kunnen worden zal er in 90% van de woningen iets kleins gedaan kunnen worden om het huis in een nóg beter daglicht te zetten. Daarbij is een strategische meubelsetting, ruimtelijke inrichting én doordachte styling een geweldige manier om de woning boven de concurrerende woningen uit te laten steken. Zo verkoop je de woning sneller én met een hogere verkoopopbrengst.”

En al die extra kosten dan?!
Je huis professioneel laten stylen zorgt in 90 procent van de gevallen dat het huis sneller verkoopt. Een woning die lang in de verkoop staat zal uiteindelijk in prijs moeten zakken. De vraagprijs gaat dan minimaal 5% omlaag. Reken voor jezelf uit hoeveel dat is en ga eens na of dit jou geld op kan leveren. Wie weet ben je honderden tot wel duizenden euro’s goedkoper uit!

Wil je hier graag meer over weten?
Dat is begrijpelijk! Neem eens een kijkje op www.deverkoopdokter.nl. Via deze website kan je alle prijzen, diensten en aanbiedingen bekijken. De Verkoop Dokter is ook actief op Facebook!


Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook