fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #8: Zwanger?

Ik hing met mijn rechterarm in een lus, mijn linker losjes over mijn heup. Ik keek over mijn schouder. Nog steeds geen zitplaats. Lijn 12 was altijd zo overvol. Mijn blik bleef rusten op een gozer. Grijze bakkebaarden. Spannende mond. Mooie handen. Hij merkte mij niet op. Toen de tram een bocht maakte, wankelde ik en botste tegen iemand aan. Verrast door het zachte warme gevoel dat ik kreeg, draaide ik me om. Keek recht in het gezicht van een viezerik. Vet haar, smerige tanden en een geile blik waarvan ik op slag gortdroog werd.

Ik scande altijd mijn omgeving. Kon ik razendsnel. Speurde naar mannen, naar mogelijke bedpartners. Ik deed dat sinds een jaar of zeven. Mijn relatie met Arend strandde. Arend. Ik dacht nog vaak aan hem. Mijn seksdrive was toen al torenhoog. Geen genoeg kon ik ervan krijgen en in het begin overrompelde ik hem daarmee. Hij had nog nooit meegemaakt dat een vrouw zo graag en zo vaak wilde neuken. Soms had hij zelfs geen zin. Daar had ik geen boodschap aan.

Arend lag op zijn rug. Zijn ademhaling was regelmatig. Als hij uitademde, blies hij een klein belletje spuug op. Zijn blonde lange haar lag als een waaier op het kussen. Ik tilde het dekbed een stukje omhoog. Zijn lul lag slap en ontspannen op zijn lichaam. Met mijn hoofd onder het dekbed kuste ik hem. Nam hem in mijn mond. Arend draaide zijn hoofd naar links. Ik stopte. Wachtte tot hij weer rustig ademhaalde. Ik ging verder waar ik was gebleven. Pijpte hem zachtjes. Onmiddellijk reageerde hij. Ik voelde zijn pik stijf worden in mijn mond. In een snelle beweging liet ik me erover heen zakken. Arend deed zijn ogen open en het eerste wat hij zag waren mijn dansende tieten. Hij was meteen klaarwakker. “Lau, wat doe je, ik sliep.” Snel bewoog ik mijn lijf, spande mijn kutspieren aan voor extra genot. Arend pakte mijn tepels, trok er zachtjes aan terwijl ik zijn lul melkte. Mijn orgasme kwam door het schuren van mijn clit over het schaambeen van Arend, snel. Ik rolde van hem af, keek hem triomfantelijk aan. “Lil’ fucker,” grijnsde hij.

Arend en ik groeiden uit elkaar. Kregen andere interesses. Zeiden: “We komen elkaar nog wel tegen. Ooit. Het is nu niet onze tijd.” Ik huilde zakdoeken vol. Stopte daarmee toen ik mijn overbruggingsman schaakte. We hadden stomende seks. Emotioneel was ik niet bij hem betrokken. Na die overbruggingsman volgden vele andere mannen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Eén van hen zag ik vaker dan één keer: David. Hij nam altijd het initiatief.

Gehaast liep ik de tram uit. Ineens voelde ik een golf van misselijkheid opkomen. Ik hield mijn hand voor mijn mond. Wankelde even. Het zweet brak me uit.

“Wat zie jij eruit?” Angie keek me met grote ogen aan. Ik liet me op mijn bureaustoel zakken. “Lau?” vroeg ze, “weet je zeker dat het goed gaat?” Ik knikte. Ze haalde thee voor me. Terwijl ze dat deed, kondigde de tweede golf zich aan. Ternauwernood haalde ik het toilet. Hijgend hing ik boven de pot, leunend op de wc-bril. Een smerige smaak in mijn mond.

Ik staarde naar de witte tegeltjes. Ik was nooit misselijk. Zelfs niet na een avond flink zuipen.

Oh lord, nee, het was toch niet waar he?

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook