fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #66: Kiezen uit twee lekkere mannen valt niet mee

Als hij me nu ten huwelijk vroeg, werd ik gek. Echt gek. Twee huwelijksaanzoeken in nog geen paar uur tijd kon ik niet handelen. “Luister je naar me, ik ben serieus.” Hij drukte zijn sigaret uit en zette de asbak aan de kant. Zijn hoofd legde hij op mijn borst. Ik streelde zijn rug. Duizenden gedachten flitsten door me heen. Wilde ik meer samen zijn met David? Zou hij het kunnen om onderdeel van mijn leven te worden? Zachtjes zoog hij aan mijn tepel. “Mag ik vannacht bij je blijven?”

Ik lag op mijn rug en staarde naar het plafond. Niets liever. Ik wilde niets liever dan dat David bij me bleef vannacht. Maar het knaagde ook. Chris. Lieve, goede, mooie Chris. Nooit eerder had ik er moeite mee gehad om mannen pijn te doen. Ik gebruikte ze als ik daar zin in had, liet ze vallen als een steen als ik klaar met ze was. Sommige kerels kwam ik nog eens tegen en deed ze weer, anderen zag ik nooit meer en had daar vrede mee. Chris en David waren een ander verhaal. Van allebei hield ik. Geloof ik. Dacht ik.

David zoog mijn andere tepel nu hard in zijn mond. De pijn die ik voelde was opwindend, ik voelde de kriebel in mijn buik. Als vanzelf spreidde ik mijn benen. Hij grijnsde en likte me in mijn hals en schoof zijn lijf boven op dat van mij. Ik voelde zijn stijve in mijn bovenbeen prikken. Hij schoof met zijn linkerbeen mijn rechter nog verder weg. Mijn hoofd hield hij met beide handen vast en hard en fel stootte hij in me. Mijn adem stokte. In kleine pufjes liet ik het los. Ik kreunde. Kronkelde. Ik genoot. Intens. David beukte op me in en het was hemels. Hij was zo vitaal, zo manlijk, zo geil. Ik hield van hem. En Chris dan? Ik ving Davids stoten kreunend op. Zijn tong cirkelde in mijn oor. Het was zo opwindend, zo ongelofelijk geil. Ik strekte mijn lijf, zette me schrap voor het naderende orgasme. Gillend kwam ik klaar terwijl David ritmische door neukte. Uitgeput liet ik hem zijn gang gaan. Hij vouwde mijn benen naast mijn oren. Het duurde niet lang voordat hij kwam.

Ik lag op mijn rug op bed en hield mijn ogen gesloten. David was naar de keuken gegaan om een koele witte wijn in te schenken. Ik hoorde hem rommelen in kastjes. Mijn keel was droog, mijn ogen nat. Ik vond dat ik Chris verried. En dat voelde niet goed. Het was zo fijn en vertrouwd bij hem. Ik had hem gemist en wist vanaf het moment dat hij me weer had aan gekeken waarom ik ooit op hem was gevallen. Het was een mooie man. Lief ook. Ik gilde toen David met een ijsklontje over mijn buik wreef en ik zijn ijskoude mond op de mijne voelde. Zijn tong zowat in mijn keel. Stralend keek hij me aan. “Wat ben je toch een lekker wijf, lil’ fucker.”

Morgen. Morgen zou ik over alles nadenken.

Lees hier de andere blogs van nymfomane Laura

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook