fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #65: Vergeten hoe lekker hij was…

laura nymfomane

“Zeg snol. Heb je er nog over nagedacht?” Ik wist niet wat hij bedoelde. Hij keek me op z’n allerzieligst aan. “I wanna hear a yes.” Ik beet op mijn lip, draaide een haarlok rond mijn vinger. “Wil je er alsjeblieft over nadenken? En dan bedoel ik echt goed nadenken?”

Chris had een snelle douche genomen en was weggegaan. Nee, hij was niet boos, niet teleurgesteld maar toch ging hij anders weg dan anders. Zijn schouders hingen meer, hij zag er minder jong uit. Trouwen met Chris. Ik wist het niet. Ik baalde van mezelf want hij was de liefste man die ik kende en een beest in bed. Ons leeftijdsverschil deed er niet toe, daarvan merkte ik niets. Maar trouwen. Het was nogal wat. Ik rookte een sigaret en dacht na over mijn leven. Over de mannen die ik deed. Hield ik daarmee ooit op? Ik kon me er niets bij voorstellen. Ik schrok op van mijn mobiel.

“Lil’ fucker. Waar was je al die tijd?” Zijn tong draaide natte, wilde rondjes in mijn oor. Hij trok me op zijn schoot en keek me aan. “Ik weet niet wat jij allemaal in je hoofd haalt, maar de enige waarmee ik het bed deel, ben jij. En dat heb ik al zo lang niet gedaan dat ik nu uit elkaar knap van geiligheid.” Moest ik hem geloven? Wie was die vrouw dan met wie hem ik onlangs had zien lopen? David trok me naar zich toe, schoof zijn handen onder mijn shirt, maakte mijn bhsluitinkje los en trok zachtjes aan mijn tepels. Ik kreunde en sloot mijn ogen toen hij onder het dekbed kroop en mijn benen uit elkaar schoof. Ik was bijna vergeten hoe bedreven hij was. Hoe godvergeten lekker het was. Toen hij me zoende en ik mezelf proefde ramde hij zijn stijve naar binnen. Ik klemde mijn benen om hem heen zodat ik hem nog dieper kon voelen. Hij keek me aan terwijl hij door ging. Kuste me onstuimig. “Meisje, ik heb je zo gemist. Zo vreselijk gemist.” Hij zei het meer tegen zichzelf dan tegen mij.

Toen hij van me afrolde en blazend naast me lag, ging ik op mijn zij liggen en keek naar hem. Volgde met mij vinger zijn gezicht. Zijn krachtige neus, zijn welgevormde lippen. “Waar denk je aan?” Ik trok mijn schouders op terwijl ik heel goed wist waaraan ik dacht. Nog geen twee uur geleden lag Chris op de plek waar David nu uithijgde. Ik zocht op de tast mijn sigaretten. Stak er twee aan en zette de asbak in ons midden. David kneep een oog dicht en blies de rook schuin omhoog zodat het niet in mijn gezicht kwam. “Lil’ fucker. We moeten praten. Ik wil meer bij je zijn. Me niet meer verstoppen.” Ik kreeg het warm. Als hij me nu ten huwelijk vroeg, werd ik gek. Echt gek. Twee huwelijksaanzoeken in nog geen paar uur tijd kon ik niet handelen. “Luister je naar me, ik ben serieus.” Hij drukte zijn sigaret uit en zette de asbak aan de kant. Zijn hoofd legde hij op mijn borst. Ik streelde zijn rug. Duizenden gedachten flitsten door me heen. Wilde ik meer samen zijn met David? Zou hij het kunnen om onderdeel van mijn leven te worden?

Zachtjes zoog hij aan mijn tepel. “Mag ik vannacht bij je blijven?”

Lees hier de andere blogs van nymfomane Laura

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook