fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #64: In bed met de buurman

laura nymfomane

Ik ging tussen Chris en buurman Arie zitten en brak een flink stuk chocola af. Ik zoog erop. Op allebei mijn bovenbenen voelde ik een hand wrijven. Stoned keek ik van de ene man naar de andere. Over mijn hoofd gaven ze elkaar een blik van verstandhouding. Ik leunde achterover en zakte dieper weg in de bank en overal voelde ik wrijvende handen.

Ik sloot mijn ogen en kon niet voelen of het die van Chris of Adrie waren. Ik voelde me loom en ontspannen en genoot van de strelingen. Een van de vier verdween steeds verder in mijn kruis. Chris knabbelde aan mijn oor en fluisterde er vuige teksten in. Toen ik Adrie in mijn andere oor hoorde hijgen kwam ik opeens bij mijn positieven. “Stop!” Ik riep het harder dan ik had bedoeld. De mannen deinsden achteruit. “Ik wil dit niet, Adrie. Je bent mijn buurman. Ik ben dol op je, maar wil geen seks met je.” Adrie knikte. Vanzelf begreep hij het. Hij verontschuldigde zich dat hij zich zo had laten gaan. “Nergens voor nodig,” stelde ik hem gerust en omhelsde hem. “Je bent een goeie kerel, maar wel mijn buurman. Chris en ik gaan.” Chris omhelsde de buurman ook en beloofde snel weer een borrel te drinken. “Maar dan laat ik haar thuis,” grapte hij terwijl hij met zijn hoofd naar mij knikte.

Hand in hand liepen we naar boven. Chris sloot de deur en draaide ‘m op slot. “Koffie?” Ik liep naar de keuken en zette het apparaat aan. Even nuchter worden. Ik was blij dat ik op tijd in de smiezen had wat er gaande was. Het was veel te ingewikkeld geworden als ik met Adrie in bed was beland. Ik schonk twee bekers vol en gaf er een aan Chris. “Kom, drinken we lekker in bed op.” Naakt nipten we aan onze koffie. Chris sloeg het dekbed weg en ik zag zijn half stijve. Terwijl hij mij aan bleef kijken rukte hij er zachtjes aan. Ik likte met mijn tong langs mijn lippen. Toen ik mijn koffie wilde wegzetten en vooroverboog, duwde hij me terug. “Kijken. Je mag alleen maar kijken.” Zijn stem klonk onverbiddelijk. Ik spreidde mijn benen en mijn vinger drukte zachtjes op mijn opgezwollen clit. Chris kreunde. Zijn hand bewoog sneller over zijn keiharde paal. Uit mijn nachtkastje viste ik mijn marineblauwe vibrator. Ik drukte op standje twee en duwde ‘m langzaam naar binnen. Diep. Dieper. Ik bleef Chris aankijken. De drang om elkaar aan te raken en aan flarden te neuken werd steeds groter, maar we deden het niet. Kijken kijken en niet kopen. Ik zag aan het ruktempo dat Chris bijna kwam. Ik bewoog de vibo sneller in en uit. Alsof we het hadden afgesproken kwamen we tegelijk klaar. Ik liet me achterover vallen en Chris kwam naast me liggen. Hijgde in mijn oor, smeerde zijn zaad uit over mijn buik. Even zeiden we niets.

Fris gedoucht liep ik in mijn blootje naar de keuken en pakte nog twee koffie. Chris las de krant in bed. Ik kroop naast hem en kuste hem op zijn wang. Hij legde de krant weg en nam me in zijn armen. “Zeg snol. Heb je er nog over nagedacht?” Ik wist niet wat hij bedoelde. Hij keek me op z’n allerzieligst aan. “I wanna hear a yes.”

Ik beet op mijn lip, draaide een haarlok rond mijn vinger. “Wil je er alsjeblieft over nadenken? En dan bedoel ik echt goed nadenken?”

Ik knikte. Maar beloofde nog even niks.

Lees hier de andere blogs van nymfomane Laura

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook