fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #62: In pashokjes kun je veel meer dan alleen maar kleding passen…

pashokje nymfomane

“Zo lekker met uw dochter op stap?” De serveerster die twee koffie neerzette zei het gewoon hardop. Chris schraapte zijn keel, gaf haar een tientje. “Dat lekkere wijf waar jij net een cappuccino voor hebt gemaakt, neuk ik elke avond. Ze is mijn vriendin.” De ogen van het arme kind werden groot en haar wangen kleurden rood. Thats my man!

Hij pakte zijn kopje en met zijn pink omhoog nipte hij van zijn dubbele espresso. Het chocoladeboontje dat er bij werd geserveerd stopte hij in zijn mond. Met een grijns keek hij me aan. “Waar het hart vol van is…” Ik grinnikte. Vond dat hij het prima had opgelost. Was ik zijn vriendin? Of laat ik het anders stellen: zou ik zijn vriendin willen zijn? “Vanderlau, luister. Als we onze koffie ophebben gaan we naar de Bijenkorf. Ik wil je iets laten zien.” Ik knikte. Maar hoopte dat hij me niet mee zou nemen naar de sieradenafdeling om mij een ring te geven. Ik geloofde niet dat ik daaraan al toe was.

Ik likte het schuim van mijn lippen en zette mijn kopje voorzichtig op het schoteltje. Chris was al opgestaan en hielp me uit mijn stoel. De serveerster gaf hij een handkus. Ze wist niet waar ze moest kijken. Lachend sloeg hij zijn arm om me heen tijdens onze wandeling naar de Bijenkorf. Galant hield hij de deur open. De parfumgeuren kwamen ons tegemoet. Zou hij een mooi luchtje voor me kopen? Nee, hij liep door. Langs de tassen. Verliefd keek ik naar een groen exemplaar van Hermes. Hij gaf me een arm en we gingen de roltrappen op. In het voorbijlopen pakte hij twee overhemden uit een rek zonder naar de maat te kijken en liep naar de pashokjes. Van de laatste sloot hij de klapdeurtjes, hing de blouses aan het haakje en kuste me. Zijn handen kneedden mijn billen en hij wreef zijn lul tegen me aan. Dwingend duwde hij me op mijn knieën en liet zijn trainingsbroek zakken. Geil veerde zijn harde op. Ik nam hem in mijn mond en zoog mijn wangen naar binnen. Chris hield mijn hoofd vast en kreunde. In de spiegel zag ik ons bezig. Het wond me waanzinnig op. Ik draaide een kwartslag en leunde op het kleine krukje voor de spiegel. Chris ramde zijn lul hard naar binnen terwijl hij mij via de spiegel aankeek. Met mijn tong ging ik langs mijn lippen. Ik ging met mijn vinger naar mijn clit en kwam zacht piepend klaar. Ik draaide me om en pijpte Chris. Zijn zaad slikte ik door. Even was hij uit balans en leunde tegen het dunne wandje. Ik deed mijn kleding goed en tongde Chris.

Met rode konen liepen we uit het pashokje. “Meneer, uw overhemden,” riep een verkoopster ons achterna. Chris draaide zich om en bedankte de mevrouw. Toen ze niet keek, hing hij ze in een willekeurig rek.

“Zo, next!” De roltrap suisde naar beneden. Hij keek op het bord op welke afdeling hij moest zijn. “O, de derde. Daar gaan we weer, meisje.” Vragend keek ik hem aan. Hij legde zijn vinger op mijn lippen. “Wat ben je toch een nieuwsgierig, Aagje.” We liepen de derde verdieping op. Meubels. Keukenspullen. Sportkleding.

Wat was deze man van plan?

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook