fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #53: Slapen naast een mooie man en ervan afblijven, valt niet mee

Als een plank lag ik naast Dick, mijn ex van jaren geleden, in bed. Wild van verlangen. Benieuwd naar wat er ging komen.  Of niet. Ik beet op mijn lip. Hem zeggen dat het appje inderdaad van David was, leek me geen goed idee.

Het was zijn zaak niet. “O, hou maar op. Ik ken die blik. Roken?” In ons midden stond een asbak. Dick lag op zijn zij, steunde met zijn rechterhand zijn hoofd. Kneep één oog dicht toen hij rook uitblies. “Je hebt nog steeds van die kattenogen. Mooi, bakvis.”

Ik was met mijn bestie in de kroeg. Ik scande, leunend met mijn rug tegen de bar, de omgeving terwijl hij bier bestelde. Opeens zag ik hem staan. Een man met blond warrig haar, spijkerjasje. Zag ik dat goed? Droeg hij een zwarte leren broek? Zonder dat ik er erg in had, likte ik met mijn tong langs mijn lippen. Paul zag het. “Whats up, Lilalaura?” Ik knikte met mijn hoofd richting de interessante man. Mijn bestie rolde met zijn ogen. Vond het niks. Ik wel. Ik vond hem de moeite van het checken waard.

Met mijn biertje in mijn hand wurmde ik me zijn richting op. Ik was vlakbij. Nu moest ik het spel spelen. Oogcontact maken. Hij was druk in gesprek met Marja. Ik kende haar vaag. Ik kon haar hebben. Ik staarde en had beet. Dick keek mijn kant op. Trok een wenkbrauw omhoog en schoof Marja aan de kant. Ik had beet.

Het was koud in het steegje naast de kroeg. Ik stond met mijn rug tegen de muur. Dick dicht tegen me aan, zijn handen naast mijn hoofd tegen de muur. “Hier kan ik je beter kussen,” fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte als een puber. Zijn handen schoven naar mijn wangen, pakte mijn gezicht vast. Zijn tong in mijn mond. Ik stond op mijn tenen. Reed zachtjes met mijn onderlijf tegen me aan. “Rustig aan, kleine.” Zijn hand in mijn broek, zoekend. Met zijn vinger wreef hij over mijn clit, gleed door naar achteren maar stak nergens een vinger in. Ik bleef tegen hem aan rijden. Plotseling voelde ik twee vingers diep in me. Ik tilde een been op. Ik voelde hoe Dick mijn G-spot stimuleerde. Die ribbeltjes, ik had ze zelf zo vaak gevoeld, waren gevoelig. Ik hapte naar adem. Schuurde over zijn hand en kwam klaar. Dick stak zijn vingers in mijn mond en duwde me daarna op mijn knieën. Ik knoopte zijn broek los, nam zijn stijve in mijn mond. Heel langzaam bewoog ik mijn hoofd heen en weer. Met één hand masseerde ik zijn ballen. Het duurde niet lang voordat Dick het tempo bepaalde. Hij pakte mijn hoofd en bewoog het snel heen en weer. Zijn zaad spoot hij in mijn mond. Zonder met mijn ogen te knipperen slikte ik het door.

De relatie die we kregen was onstuimig maar sexy. Heel sexy. “Kittycat, ik ga het licht uit doen.” Hij trok me naar zich toe. Ik trok mijn knieën op en ging met mijn billen tegen zijn buik aan liggen. Zijn armen sloeg hij om me heen. Hij wiegde me zacht. In zijn veilige armen viel ik in een heerlijke slaap. ’s Ochtends werd ik wakker van de geur van koffie en croissants. “Zo mevroi, wakker worden, ik heb ontbijt.”

Ik sloot mijn ogen. Nam een slok koffie en vroeg wat zijn plannen voor vandaag waren. Toen ik mijn ogen opendeed, zag ik het. Zijn zalige ochtenderectie. Steels keek ik er naar.

“Ik durf het bijna niet te vragen…. “

 Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook