fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #52: Oude liefde roest niet

laura nymfomane

Ik knikte maar wist dat ik zou falen.

Dick stond op en liep naar de bar. Ik keek hem na. Was vergeten wat een zalige kont hij had. Zijn spijkerbroek zakte een beetje af wat onwijs sexy stond. Hij had zijn haar korter en bij de slapen werd het grijs. Ik rekende snel uit. Dertien jaar ouder dan ik. Het was een schok voor mijn ouders geweest toen ik hem aan ze voorstelde.

Ik negentien, hij drieëndertig. Ik zag mijn moeder kijken toen ze hem een hand gaf. Jaloezie. Mijn vader was op zijn hoede. Waarschuwde middels lichaamstaal: je doet voorzichtig met mijn dochter anders ga je eraan. Dick was er niet van onder indruk. “Babe, ga je mee?” Babe? Mijn moeder wist niet waar ze kijken moest. Hij pakte zijn helm, gaf de mijne aan. Op zijn oude BMW scheurde we de straat uit. Ik klemde mijn armen om zijn middel, legde mijn hoofd tegen zijn rug. Was volmaakt gelukkig.

We reden over een hobbelig bospad. Ergens in het midden, tussen bomen, stopte hij. Hij zette zijn voeten op de grond, deed zijn helm af. Ik keek om me heen. Het was een idyllisch plekje. Ik klikte mijn helm los en Dick hielp me van de motor af. Leidde me naar het bankje. Kuste me. Zijn adem was warm en zoet. “Hee, bakvis, niet zo gespannen.” Ik glimlachte, beet op mijn lip. Zijn hand ging achterlangs in mijn broek. Hij voelde. Keek me stralend aan, schoof mijn jeans naar beneden en mijn string opzij. Hij vingerde me. Ik kreunde. Hij trok zijn broek naar beneden, ging op de leuning van de bank zitten en ik pijpte hem, voelde hoe hij stijf werd. Hij hield mijn hoofd bij mijn oren vast, schoof mijn lippen om zijn lul. Aan zijn ademhaling hoorde ik dat hij kwam. Ik likte rond zijn eikel, voelde zijn warme zaad in mijn mond. Hij ritste zijn broek dicht en ging op zijn knieën voor me zitten. Spreidde mijn benen en befte me binnen no time naar een hemels orgasme

“Ja, hallo, bier, bakvis!” Met een klap zette hij het glas op het tafeltje. “De laatste, daarna gaan we.” Ik grijnsde. Ik tikte mijn glas tegen het zijne, nam een slok en veegde het schuim met mijn mouw van mijn lip. Dick vertelde over de reisavonturen die hij had beleefd. Ik was één en al oor. Het had meer met zijn vette Amsterdamse accent te maken dat ik aan zijn lippen hing, dan zijn verhaal. En die ogen…. Ik verdronk erin. “Luister je eigenlijk wel?” Hij kneep in mijn zij. Ik kronkelde en lachte. Hij ging door. Zijn gezicht was dicht bij dat van mij. Hij stopte met knijpen, ik met kronkelen. Zijn lippen kwamen dichterbij. Ik sloot mijn ogen. Wachtte op wat komen ging.

“Zouden heer en dame willen gaan? Ik ga sluiten.” De barman sloeg de theedoek over zijn schouder. Hand in hand verlieten we de kleine kroeg en liepen naar zijn huis. Hij had het al die tijd aangehouden. “Ik heb het huis jaren geleden voor weinig kunnen kopen. Het is fijn om een uitvalsbasis in Amsterdam te hebben.” Ik knikte. “Hee babe, ik meende wat ik zei. Handen boven de dekens en van me afblijven.”

Hij klonk serieus. Ik begon ‘m te knijpen. Ik knapte uit elkaar van verlangen. Van lust. Van zin. Van geiligheid. Mijn telefoon piepte. Ik keek op het scherm. “Lil’fucker. Bel me. Nu. Ik wil het uitleggen.” Vragend keek Dick me aan. “Toch niet van die fucker he?”

Als een plank lag ik naast hem in bed. Wild van verlangen. Benieuwd op wat er ging komen. Of niet.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook