fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #50: Als de waarheid zo hard is, dan kun je alleen maar wegrennen. Huilend.

Ik draaide me om. Verbaasd sloeg ik mijn handen voor mijn mond en stond op van mijn kruk. “Ben jij Marte?” vroeg ik. Ik kende deze vrouw. Maar moest heel diep nadenken waarvan. Ik vermoedde dat zij nadacht waarvan ze mij kende. “Heb ik jou niet gedaan op dat grote ronde bed?” Ze beet in haar onderlip. Bingo!

Ik gaf haar een hand en stelde me voor. Ze giechelde. Zei dat ze dat wel wist. Nieuwsgieriger was ze naar mijn relatie met David. “Hij heeft het namelijk nooit over jou, maar volgens mij kennen jullie elkaar goed, gezien de appjes die jullie elkaar sturen.” Ik was met stomheid geslagen en voordat ik antwoord op haar vraag zou geven, stelde ik eerst een tegenvraag: “Woon jij samen met David?” Paul zette twee rosétjes en een schaaltje zoute pinda’s op de bar. “Officieel niet, maar hij is wel veel bij mij.” Mijn maag kromp ineen, maar ik liet niets blijken. Verdorie! Ik had het altijd wel geweten dat het niet klopte. Ik keek naar Marte. Ze had net als ik lang bruin haar en ik kende haar lichaam.

Ik had Paul een hand gegeven toen we over de lange gang liepen. Nooit eerder waren we in een parenclub geweest. We waren vreselijk opgewonden en loerden door de ramen van de verschillende ruimtes. In één daarvan stond een groot rond bed. Daarop lagen wat stelletjes aan elkaar te likken. Om de avond te beginnen vonden we dit een geschikte kamer. Ik schoof op bed en streelde de dijen van een vrouw met lang bruin haar. Zwoel keek ze me aan en deed haar benen uit elkaar. Ze had zich nauwelijks geschoren wat ik enorm geil vond. Ik schoof met mijn hand tussen haar benen, trok zachtjes aan haar schaamhaar. Ik stak mijn kont in de lucht Paul kwam achter me zitten. Streelde mijn rug masseerde mijn billen. Zachtjes likte ik de kut van de onbekende vrouw. Ze smaakte zalig zoet. Ik schoof twee vingers bij haar naar binnen terwijl ik haar bleef likken. Ze kronkelde en hield mijn hoofd vast. Paul stootte zijn keiharde paal bij me naar binnen waardoor ik steeds in de gevarendriehoek van de vrouw werd geduwd. Ik voelde hoe haar spieren aanspanden. “Oooh, ja. Jaaa, ga door, please, niet stoppen nu.” Ze liftte haar heupen. Ik liet niet los maar bleef haar beffen tot ik haar hoorde klaarkomen. Niet veel later spoot mijn bestie zijn warme zaad over mijn rug. De vrouw die ik zojuist had gebeft, tongde me. “Thanks sweetheart, dit was sensationeel lekker.” Paul en ik gingen naar de loungeruimte. Moesten bijkomen van onze eerste daad in de parenclub.

Ik moest me beheersen om niet haar dijen te strelen. “Hoor je eigenlijk wel wat ik zeg?” Ik keek haar wazig aan. Ik schudde mijn hoofd. “Ik zei: als ik het goed begrijp worden we dus allebei bedonderd door David.” Ik knikte dom. Ik wilde er niet over praten, ik wilde er niet eens over nadenken. Ik wilde dat dit alles niet waar was. Dat ik beland was in een grote boze droom. Dat als ik wakker werd David naast me lag en dat hij zei dat ik de moeder van zijn kinderen moest worden. De waarheid kon ik niet aan. Dat wat ik eerder vermoedde, namelijk dat hij een dubbelleven leidde, was waar. Ik was niet achterlijk. Ik wist het gewoon. “Wat zeg je? Heb je hem gebeld?”

Toen Paul de tweede rosé voor me neerzette, pakte hij mij bij mijn arm. “Niet gelijk kijken schat, maar hij is er hoor.” Verschrikt keek ik mijn bestie aan. Ik sloeg mijn glas in één teug achterover, liet me van mijn kruk glijden, pakte mijn jas en vluchtte via de keuken naar buiten.

“Hee, Lau, toe nou, kom terug.” Ik keek niet om, bleef rennen terwijl de tranen over mijn wangen stroomden…

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook