fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #49: Een behoedzaam scherende lover blijft je je hele leven bij

“Kom om 17.00 uur naar de Warme Gloed. Wacht voor de deur.” Mijn hart maakte een sprongetje van het mysterieuze smsje. Zou het van haar zijn? Ik bleef nog lekker op bed liggen nagenieten. Felix was allang weg. Ik las wat, rookte en dronk koffie.

Om vier uur stond ik op en nam een douche. Ik wilde mijn beste versie aan Marte laten zien. Als zij degene was die mij had gesmst natuurlijk. En anders zag een ander mij op mijn best. Ik sopte mijn benen in met schuim, maakte het mesje nat en zette het net boven mijn enkel. Vandaaruit trok ik het langzaam naar mijn knie. Mijn bikinilijn nam ik gelijk mee. Ik dacht terug aan Bas.

Hij had me ingezeept. Sensueel. Begon in mijn nek, zakte af naar mijn schouders. Masseerde krachtiger boven mijn billen. Hij draaide me om. Woog mijn tieten, zeepte ze een voor een in. Ik rilde. Hij zette me op de rand van het bad. Zette mijn voeten iets uit elkaar en masseerde de scheergel met zijn duimen in mijn liezen en venusheuvel. Ik hield mijn adem in toen hij het mesje boven mijn kut zette en de zwarte haartjes eraf schraapten.

Dit. Was. Bloedgeil.

Bas spreidde mijn benen, inspecteerde mijn schaamlippen. Hij keek me aan. “Mag ik?” Ik knikte. Sloot mijn ogen toen ik het koude ijzertje tegen mijn rechter lip voelde. Heel langzaam schoor hij mij. Terwijl hij het mesje bewoog, draaide ik met mijn vinger rondjes over mijn clit. Een sensationele ervaring. Ik zette me schrap toen mijn orgasme zich aankondigde. Hij stopte met scheren en stak een vinger in mijn kut. Ik beet op mijn lip, keek hem aan en kwam piepend klaar terwijl hij mij vasthield. “Kom eens hier meisje,” fluisterde hij in mij oor. Ik stond op, vleide mijn hoofd in zijn hals. Hij kneedde mijn billen, stak zijn tong diep in mijn mond. Bromde dat hij mijn kut kaal wilde scheren en me daarna genadeloos wilde nemen. Zijn woord bij de daad voegen was een van de geilste ervaringen die ik op het gebied van seks had meegemaakt. Bas. Ik hield van hem maar zag hem nooit meer.

Mijn slipje liet ik in de kast liggen en ik smeerde mijn geschoren lijf in met een lekkere romige bodylotion. Spoot wat parfum achter mijn oor. Zorgvuldig maakte ik me op. Ik was klaar voor de ontmoeting met de onbekende vrouw. Om klokslag vijf uur stond ik voor De Warme Gloed. Ik was alleen. Na vijf minuten wachten besloot ik naar binnen te gaan. Paul, mijn bestie, stond achter de bar. Hij was me verrast me te zien. “Ken jij ene Marte?” Paul dacht diep na en tuitte zijn lippen. “Volgens mij wel. Nou ja zeg, daar zal je haar hebben.”

Ik draaide me om. Verbaasd sloeg ik mijn handen voor mijn mond en stond op van mijn kruk. “Ben jij Marte?” vroeg ik.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook