fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #47: Rode oortjes van de avontuurtjes waarover buurvrouw Sjaan vertelt

“Meisje. Doe de deur eens open…” Ik herkende de stem niet zo snel. Ik sloop uit mijn bed en gluurde door het sleutelgat. “Ik ben het, Sjaan.” Ach, mijn benedenbuurvrouw. Ik deed de deur open. Stralend keek ze me aan. In haar hand een nog warme appeltaart. Ik stapte opzij zodat ze binnen kon komen. “Kind, wat zie je eruit,” duwde ze me aan de kant.

Ze zette de taart op tafel en liep met me mee naar de keuken. In de besteklade zocht ze naar een mes. “Heb je kaneelthee?” Ik knikte. Ik gaf haar twee bordjes en vorkjes. Toen ik de kamer inkwam sneed ze de taart en ging aan de grote tafel zitten. “Zo. Vertel eens even. Hoe gaat het met je? Ik zie je nauwelijks meer. En: wie was die man die uren voor je deur zat? Is dat je lover? Hij is hier vaker geweest, toch?” vroeg ze nieuwsgierig. Ik grinnikte. Haar gezelschap en appeltaart deden me goed. “Ach, lieve Sjaan, breek me de bek niet open over mannen… grrrr.” Sjaan lachte hard en aanstekelijk. “Ze zijn maar voor een ding goed,” zei ze ondeugend. “Waarom ben jij nu alleen? Mis je de intimiteit niet?” Verbaasd keek ze me aan. “Intimiteit? Seks bedoel je!” Nou en of. Vaak dacht ze aan een van haar eerste vriendjes.

O ja, hij had behoorlijk werk van haar gemaakt. Kocht dure bonbons voor haar. Op Valentijnsdag verraste hij haar met een zalig parfum. Ze ging overstag en werd verliefd op Kobus Kommer. Het was in de jaren zestig, niets was te dol en iedereen deed het met iedereen. Sjaan nam Kobus mee naar een verjaardag van een nichtje. Na wat drankjes gebaarde ze haar vriend naar boven te gaan. Samen slopen ze de trap op naar de tweede verdieping van het pand aan de Herengracht. De badkamerdeur draaide ze op slot. Kobus zat op het randje van het bad, keek hoe Sjaan haar rok uitdeed en in haar jarretels en bh voor hem stond. Hij stond op en kuste haar terwijl hij haar bh loswipte. Haar tieten stonden pront en haar tepels werden stijf toen Kobus erin beet. Hij draaide haar om. Met haar handen leunde ze op de badrand. Ze hoorde hoe haar lover zijn broek openritste, zijn riem losmaakte. Hij pakte haar bij haar heupen. Ze zette haar rechterbeen op de badrand zodat hij beter kon stoten. Kobus ramde zijn lul naar binnen. Sjaan had haar handen tegen de tegelmuur gezet en duwde haar kont naar achteren. Zijn vinger beroerde haar clit. Brullend kwamen ze klaar tegelijk.

“Het gekke is: niemand had ons gemist. En al hadden ze in de gaten gehad dat we ‘m waren gesmeerd, dan had niemand ervan opgekeken. Op feestjes was seks schering en inslag.”

Ik had vaker zitten fantaseren over de jaren zestig. Ik had ze graag willen meemaken. De muziek uit die tijd vond ik leuk en als ik beelden zag, werd mijn verlangen aangewakkerd. Er viel zoveel te ontdekken, er waren veel minder keuzes. Leven toen leek me veel overzichtelijker.

Sjaan stond op. “Kind, ik ga er weer vandoor. Ik neem een stuk taart voor Arie mee. Goed om je weer even te zien. En als ik je een tip mag geven: houd je deur voor die man die er uren voorzat, gesloten. Hij deugt niet. Dat zie ik aan zijn ogen.” Ik lachte en beloofde niet meer voor hem open te doen. “Echt hoor, d’r uit met die kerel.” Ik omhelsde Sjaan en beloofde snel koffie bij haar te drinken.

Toen ik op mijn telefoon keek zag ik dat tien oproepen van hetzelfde anonieme nummer had gemist. Eén boodschap was er achtergelaten. “Ja, bitch, wat ben jij een vals kreng. Als ik je in mijn handen krijg, dan dan dan…” Het bericht stopte daar, maar ik hoorde nog net de stem van David. “Marte, nee, doe dit nou niet, please…”

Ik wist nog niet zeker of ik me aan mijn belofte die ik nog maar net aan Sjaan had gedaan, kon houden….

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook