fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #43: een erg opwindend telefoontje haalt verrukkelijke herinneringen boven

Appen en gelijk bellen. Dat gedram kon maar van één iemand zijn. Ik beet op mijn onderlip. Zou ik opnemen of zou ik ‘m laten gaan? “Laura?” Ik hoorde gegrom aan de andere kant. “David, wat ben je aan het doen?” Hij bleef grommen. Zei niets.

Het werkte bijna op mijn lachspieren tot ik hoorde: “oooh jah, jaaa, Laura, geil wijf, ik kom.” Verbaasd keek ik naar mijn telefoon. Was hij zojuist klaargekomen? Het leek er wel op.

Ik moest denken aan Maurits. Ik had hem opgepikt in de kroeg. Hij had prachtig rood haar en was geestig. Toen we redelijk aangeschoten bij mijn huis aankwamen verraste de inhoud van zijn boxershort mij aangenaam. Hij was flink geschapen. Ben ik dol op. Ik trok zijn boxer uit en duwde hem op mijn bed. Ik spreidde zijn benen zodat ik goed zicht had op zijn lul en ballen. Hij was half stijf en huge. Dat werd wat als ik hem hard zou pijpen. Ik masseerde zijn bovenbenen. Kneedde zijn ballen, nam ze één voor één in mijn mond. Maurits kreunde. Ik pakte zijn lul stevig vast, zette hem rechtop en likte zijn eikel zachtjes. Daarna sloot ik mijn lippen erom heen en bewoog tergend langzaam mijn hoofd. Mijn liefde voor een nacht werd gek van geiligheid. Pakte mijn hoofd vast. Stootte die tampeloeres zo diep in mijn mond dat ik er van moest kokken. Heerlijk. Ik kon niet wachten tot hij me zou nemen. Hij trok me op zich, pakte zijn lul vast, zocht mijn kut en duwde hem naar binnen. Oh. Mijn. God. Zelden had ik een man zo diep gevoeld. We kwamen samen hijgend, kwijlend bijna huilend klaar. Zijn warme zaad kroop traag langs mijn benen.

Nog maanden na onze ontmoeting stuurden we elkaar geile foto’s. Van stijve lullen, opengesperde kutten. Soms belden we en hadden telefoonseks. Praatte hij mij naar een hoogtepunt en andersom. Ik kon er naar uitkijken. Toen hij een vaste vriendin kreeg, verwaterde het contact. Vond ik jammer maar begrijpelijk. Vandaar dat mijn hart een sprongetje maakte bij het horen van een telefonisch orgasme.

“Oeh, lil’ fucker, dit had ik zo graag vanochtend bij je willen doen. Ik had een spoedklus. Moest een zangeresje fotograferen en dat kon niet wachten.” Vragen wie het was had geen zin, zou hij toch niet zeggen. “Ik wil vanavond naar je toe komen, dan laat ik je alle hoeken van de kamer zien. Neuk ik je aan flarden.” Ik werd bloedgeil van zijn praatje.

’s Avonds zat ik onder een dekentje op de bank. Zin om naar de Warme Gloed te gaan had ik niet. Als ik had gewild had David mij nu uit elkaar getrokken en me genadeloos genomen. En ik wilde wel. Niets liever. Maar ik wilde ook afscheid nemen van hem. Ik was het zat alleen maar op te draven als hij zin en tijd had. Als ik iets voorstelde om samen te doen, dan kon hij nooit. Ik was er klaar mee.

“Ik weet dat je thuis bent, ik zie licht branden. Come on lil’ fucker, doe de deur open.” Ik opende het appje niet, trok het dekentje verder over me heen. Mijn telefoon ging.

Nu kwam het erop aan. Wat ging ik doen?

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook