fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #42: sensationele seks met een jongen die vijftien jaar jonger is

Ik las het briefje nog een keer. “Sorry, ik moest weg. Had vroeg een afspraak. See ya.” Verdorie. Waarom had hij dat niet gisteravond al gezegd? Waar was hij bezig? Waar was ik mee bezig?!

Ik pakte een sigaret, stak ‘m aan. Er werd op de deur geklopt. Een hotelmedewerker reed een karretje naar binnen met daarop een ontbijt. Vragend keek ik hem aan. De jongen, ik schatte hem tweeëntwintig, gaf me een kaartje. Toen hij dat deed hield ik zijn hand net even te lang vast. Hij keek me aan. “Wil je ook een beschuitje,” vroeg ik met mijn sexy schorre ochtendstem. Hij stamelde iets over werk, maar ik klopte op het deel van het bed waar een paar uur geleden nog de liefde van mijn leven had gelegen. De jongen ging overstag. “Nou vooruit, ik rook één sigaret en dan ga ik verder.”

Ik knoopte zijn sloof met daarop het logo van het hotel los. Verbaasd keek hij me aan. Ik liet mijn badjas van mijn schouders glijden. Zijn ogen werden groot. Hij schoof dichterbij en zoende me voorzichtig. De lippen van een twintigjarige op mijn mond voelen was sensationeel. Hij beet zachtjes in mijn tepels. Ik werd bloedgeil. Met twee handen woelde ik door zijn haar. Ik duwde hem op zijn rug. Zijn jonge lul was knoerthard. Ik ging bovenop hem zitten, liet me over hem heen zakken en voelde hem diep in me. Roerloos bleef hij liggen terwijl ik hem bereed. Elke keer als ik omhoog kwam kneep ik mijn kut samen. Hij kreunde hard. Met zijn duim schoof hij onder mijn lijf en wreef over mijn clit. Ik leunde achterover, hij stootte diep, liet mijn clit niet los. Ik schudde met mijn heupen, hij ramde nog harder. Ik kwam gillend klaar. Hij schoof me van zich af, draaide me op mijn rug en vouwde mijn benen naast mijn hoofd. Hij keek naar mijn kloppende kut en was klaar voor de eindsprint. Zijn zaad spoot hij op mijn buik.

“Koffie?” Hij grijnsde een prachtige jonge jongenslach. Het was de eerste keer van mijn leven dat ik een man neukte die minimaal vijftien jaar jonger was. Het smaakte naar meer. Hij nam een snelle douche. Ik rookte in bed en keek hoe hij zich aankleedde. Hoe hij zijn sloof vastknoopte. Hij tijgerde naar me toe, gaf een diepe, lange tongzoen. “Ik hoop dat uw verblijf in ons hotel naar wens is geweest,  mevrouw Willemsen.” Willemsen? Ach natuurlijk, David had de kamer op zijn naam gezet. Mevrouw Willemsen. Klonk niet verkeerd. “De service in dit hotel is uitstekend,” fluisterde ik zijn oor. Zachtjes sloot hij de deur.

“Ik hoop dat je geniet van het ontbijt dat ik heel graag met je had willen delen. Sorry, lil’fucker, het kon niet anders.” Ik stopte het kaartje in mijn tas. Hoezo het kon niet anders?

“Ik heb een zeer opwindend ontbijt gehad. Thanks daarvoor. X” Vlak na het verzenden van het appje ging mijn telefoon.

Ik had het kunnen weten.

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook