fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #41: Natte seks in hotelkamer nummer 13

Hinken op twee gedachten. Dat was wat ik deed. Ik was moe, wilde naar huis maar had geen geld en geen vervoer. “Nou? Stap in lil’ fucker, je ziet er doodmoe uit.” Het was David die me een lift aanbood. De man van mijn dromen die ik laatst gearmd zag lopen met een andere vrouw. Die David.

Mokkend stapte ik in. David startte de motor en gaf gas. “Waar wil je heen? Huis?” Ik knikte. Opeens zette hij zijn auto langs de kant, klikte zijn gordel los en draaide zich naar me toe. Hij streek een haarlok achter mijn oor. Pakte zacht mijn kin en draaide mijn gezicht naar de zijne. Ik sloot mijn ogen toen hij mij zoende.

“Graag een kamer voor één nacht. En we willen roken.” De hotelmedewerker keek in zijn computer en gaf een pasje mee voor kamer 13. “Tweede verdieping, gelijk links als u uit de lift stapt.” In de lift duwde David me tegen de spiegel en tongde me diep. God, wat had ik hem gemist. Zijn geur. Zijn smaak. Zijn gegrom. Ik sloeg mijn armen om zijn nek, duwde mijn tieten tegen zijn lijf.

De liftdeuren zoefden geruisloos open. We werden aangestaard door twee verbaasde gasten. Snel trok ik mijn jas naar beneden. David pakte mijn hand en nam me mee. Hij frotte het kaartje in de deur. “Na u, madame,” zei hij en zwaaide de deur open. Ik liep gelijk door naar de badkamer, liet het bad vollopen. David stond achter me, kleedde me uit. “Verdorie lil’ fucker, ik heb je gemist.” Ik zei niks en klom het bad in, voegde geurend schuim aan het water toe.

David liet zich ook in het bad glijden. Zat tegen over me. Ik tijgerde naar hem toe, ging boven op zijn inmiddels keiharde lul zitten. Eigenlijk vond ik seks in water niet prettig. Maar toen ik mijn grote liefde diep in me voelde maakte het me niets uit waar, als ik maar met hem kon neuken. David pakte mijn heupen en bepaalde het ritme. Ik schoof met mijn clit over zijn schaambeen en door de wrijving kwam ik klaar. “Oh meisje, kom maar, ja, kom maar.” Ik legde mijn hoofd in zijn hals. David draaide me om. Hij nam me hard van achter. Ik hoorde zijn adem sneller gaan, ik hoorde hem grommen en niet veel later ik hoorde hem klaarkomen.

In badjas zaten we op bed en dronken koele witte wijn. We rookten zwijgend een sigaret. Ging ik dit moment van geluk verstoren door de vraag der vragen te stellen? Wat wilde ik horen? Wat wilde ik dat hij zou antwoorden. Vanzelf zou hij zeggen dat het niets voorstelde. Maar ik had toch gezien hoe ze samen lachten, arm in arm. Met mij liep hij nooit op de die manier

“Daaf?” Daar ging ik. Hij keek me aan. Geil. “Ja. Natuurlijk neuk ik je nog een keer. Wat denk je dat deze kamer kost?” grijnsde hij. Ik schudde mijn hoofd. Hij zette de asbak weg en gaf me de kieteldood. Daarna neukte hij me hard en vielen we in een diepe slaap.
Ik droomde dat David voor altijd de mijne was, dat ik twee prachtige kinderen van hem kreeg en dat we lang en gelukkig leefden.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, lag ik alleen in bed. Op het kussen waarop zijn hoofd had gerust, lag een briefje. “Sorry, ik moest weg. Had vroeg een afspraak. See ya.”

Ik zuchtte diep. Huilend stond ik onder de stortdouche. See ya. Hoe lang wilde ik mezelf voor de gek blijven houden?

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook