fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #39: zwager Pieter haalt onverwacht hard uit

‘Het is niet wat je denkt.’ Ik staarde minutenlang naar Davids appje. Huilend zat ik met Munchkin op mijn schoot op de bank. Verbazingwekkend hoe troostend een huisdier kon zijn. “David is gewoon een grote hufter die ik uit mijn leven moet gummen,” snikte ik in het hondenoortje.

Mijn grote liefde zien lopen met een andere vrouw, gearmd notabene, brak mijn hart. Met mij wilde hij niet in het openbaar worden gezien. Hij sneakte mijn appartement binnen, nam me, bleef soms slapen en vertrok. Sloop uit mijn leven. Terwijl ik hunkerend op hem wachtte, hem de tijd en ruimte gaf om te ontdekken hoe leuk ik was, trapte hij snoeihard op mijn ziel.

Ik was zo met mezelf bezig dat ik niet gehoord had dat Pieter binnen was. Hoe? Tussen zijn duim en wijsvinger hield hij grijnzend de reservesleutels van mijn huis. “Gewoon zo dus, schoon zusje.” Hij pakte mijn kin. “Wat is er met jou aan de hand?” Ik haalde mijn neus op en zweeg. Hij stond achter de bank en masseerde mijn schouders. Zijn handen waren verrassend soepel. Ik ontspande zowaar. Via mijn schouders glipte hij mijn blouse in en kneedde mijn tieten. Hoewel ik het niet wilde, reageerde mijn lichaam ogenblikkelijk op zijn aanrakingen. Ik werd nat.

Met mijn rug stond ik tegen de muur, het warme water liep over mijn lijf. Pieter zat op zijn knieën, trok zachtjes aan zijn lul terwijl hij met zijn andere hand mij vingerde. Ik zette de douche warmer. Hij kwam overeind en prikte met zijn stijve in mijn bovenbeen. Met zijn tong in de mijne bleef hij mij vingeren. Ik gilde het uit. Zijn handen duwde me naar de grond. Ik wist wat me te doen stond. Met mijn linkerhand trok ik hem af terwijl ik zijn eikel likte. Pieter hield mijn hoofd vast. Ik sloot mijn ogen, fantaseerde dat ik David deed. Ik vingerde mezelf, harder en sneller. “Oh god, David, ik, ja, Daaaaavid, oooh, ik ik kom…..,” huilde ik. Pieter trok me aan mijn haar zodat ik hem aan moest kijken. Terwijl mijn lijf sidderde, mijn kut samentrok, spuugde hij me in mijn gezicht. “Vuile slet.” Zijn ogen werden zwart. Ik huilde onbedaarlijk. Geschrokken van zijn eigen reactie, kwam hij naast me zitten. Hij sloeg zijn arm om me heen. “Sorry, Lau, dat had ik niet moeten doen. Weet ook niet wat me bezielde. Je houdt van David hè?” Ik knikte, maar was op mijn hoede. Zijn bui kon zomaar omslaan.

Als twee kinderen zaten Pieter en ik op de bank. Haren nat, badjas aan. Ik rookte een sigaret. “Ga je terug naar Emma?” vroeg ik. Hij knikte. “Ik denk dat dat het beste is. Jij houdt niet van mij en dat ga je nooit doen. Je zus doet dat wel.” Ik haalde opgelucht adem. Eindelijk drong het tot hem door dat ik nooit, maar dan ook nooit de zijne zou worden. Om zover te komen hadden we flink moeten knokken. Beide waren we als winnaar uit de strijd gekomen. Pieter pakte zijn koffers, kleedde zich aan en omhelsde me. “Je bent een topwijf Lau, het liefste schoonzusje dat ik heb. De geilste ook.” Ik glimlachte. Pieter aaide Munchkin, draaide zich om en liep de deur uit. Ik riep hem na.

De reservesleutels van mijn huis verstopte ik.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook