fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #36: Pieter ontpopt zich heel anders dan verwacht

Ze dronken hun biertje op en mijn bestie Paul ging naar huis, mijn zwager Pieter bleef. Hij was in slaap gevallen op de bank. Hij snurkte zacht. Ik drukte mijn voorhoofd tegen het raam en keek uit over Amsterdam. Ik hield van de stad.

Het was een grote speeltuin waarin ik het ene na het andere avontuur beleefde. Vooral op het amoureuze vlak. Ik zwaaide naar Paul die slingerend over de weg fietste, omhoog keek en zijn hand op stak. Tot mijn grote opluchting geloofde hij het verhaal dat Pieter ruzie met Emma had en tijdelijk onderdak zocht en dat bij mij had gevonden.

Pieter snurkte harder. Zijn mond stond een beetje open. Eén been lag op de bank, de ander op de grond. Hij was gekleed in een wit T-shirt en een grappig bedoelde boxershort. Zo anders dan de stijlvolle, sexy zwarte Calvin Kleins waarin ik David kon uittekenen. Ik bekeek mijn zwager. Zijn donkere haar zat warrig, een lok viel over zijn oog. Het was niet mijn type toch begreep ik waarom mijn zus op hem was gevallen. Ik ging op mijn knieën voor de bank zitten. Ik was geil.

Met mijn rechterhand gleed ik de pijp van zijn boxershort in. Zijn lul lag opgerold tegen zijn bovenbeen. Hij kreunde en smakte met zijn lippen. Ik omvatte met mijn hand zijn lul die ik voelde kloppen. Pieter werd wakker. “Laura! Wat doe je?” Ik likte langs mijn lippen, trok zijn broek naar beneden. Hij legde zijn hoofd tegen de leuning, sloot zijn ogen. Ik kroop tussen zijn benen en pijpte hem met mijn kont in de lucht, klaar om genomen te worden. Pieter boog over mijn rug en gleed met zijn vinger door mijn billen. Voorzichtig duwde hij een vinger naar binnen. “Geil wijf. Je bent zeiknat, ik wil dat je op me komt zitten.” Ik deed wat hij vroeg. Hij hield mijn billen vast en stootte diep en zoog hard op mijn tepel. De felle pijn maakte me alleen maar geiler. Pieter duwde me op de bank en spreidde mijn benen. Hij zakte op zijn knieën en duwde mijn schaamlippen uit elkaar zodat hij mijn kut kon inspecteren. Hij stak er een vinger in en bewerkte met zijn tong mijn clit. Ik beet op mijn lip, strekte mijn lijf en duwde mijn heupen in zijn gezicht. Hij reageerde uitzinnig en pakte mijn enkels en kantelde mijn bekken en neukte me hard en diep. Hij versnelde, ik kneep mijn kut samen en kwam klaar. “Geile slet, kom maar, kom maar klaar,” hijgde hij terwijl hij zijn zaad op mijn buik spoot.

Verstandig was het niet geweest, gebeurd wel. Ik wist dat Pieter een hekel aan sigaretten had maar stak er toch een op. “Als wij samen wonen dan wil ik dat niet hebben.” Ik trok een wenkbrauw op, inhaleerde de rook diep en blies het zijn kant op. Wij zouden nooit onder één dak leven. Ik zweeg. Het leek me niet handig die discussie nu te voeren.

“Luister, je kan vannacht op de bank slapen, maar ik wil dat je morgen teruggaat naar Emma. Dat wij elkaar troffen in de parenclub en dat we seks hebben gehad, betekent niet dat ik met je wil trouwen. Ik hoop dat je je mond houdt tegen mijn zus en je gewone leven met haar oppakt.” De ogen van Pieter werden steeds donkerder. Hij ademde zwaar door zijn neus, perste zijn lippen op elkaar. Verrassend sexy haalde hij zijn hand door zijn haar.

“Schoon zusje. Zo makkelijk kom je niet van me af. Me eerst opgeilen en me dan de deur wijzen. Zo gaan we niet met elkaar om, honey.” Hij greep mijn polsen vast, dwong me om hem aan te kijken. “Jij en ik gaan samen verder. Heb je dat begrepen?” siste hij.

Mijn hart klopte in mijn keel. Deze man, mijn zwager, had twee gezichten. Eén ervan was huiveringwekkend.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

1 reactie

Koen -

Ik koen graag ook ninfo

Reageer ook