fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #32: Heftig vertrek uit de parenclub

laura nymfomane

Ik voelde me een beetje aangeschoten van de vele glazen champagne die ik achterover had geslagen. Ik liep over hoogpolig tapijt dat aangenaam aan mijn voeten voelde. Pieter was naar de sauna gegaan, ik zocht Paul. In De Matroos was hij niet meer en ook aan de bar zag ik hem niet zitten. Aan het eind van de gang stond een bank. 

Met mijn vinger draaide ik rondjes over de rand van mijn glas dat schel begon te piepen. Ik ging hierin zo op dat ik niet had gezien dat ik werd geobserveerd. Een man met een baard en tattoos op zijn arm leunde nonchalant tegen de muur. Toen ik opkeek, glimlachte hij. Overmoedig door de alcohol klopte ik met mijn hand naast me op de bank. Zachtjes plofte hij naast me neer. “Ik ben Erik,” stelde hij zich voor. Ik zei mijn naam, beet op mijn onderlip. Ik pakte zijn arm. “Mooie plaatjes, Erik.” Ik was benieuwd naar mevrouw Erik. Hij tilde mijn kin op en kuste mijn lippen. Zijn adem rook naar mandarijn.

Op een kingsize bed likte Erik mijn kut terwijl ik een onbekende pijpte. Een derde man streelde mijn buik en borsten. De streler duwde Erik aan de kant ging tussen mijn benen zitten en neukte me langzaam. Ik kreunde. Ik pakte Eriks lul en trok hem af. De man die ik pijpte stootte steeds sneller in mijn mond. Het zou niet lang meer duren voordat hij klaarkwam. Hij hield mijn hoofd stil, perste zijn lippen op elkaar, gromde en spoot zijn zaad in mijn keel. Ik slikte het door en sloot mijn ogen. De man die mij neukte draaide me op mijn buik en nam me van achteren. Erik stond nu voor me en presenteerde me zijn keiharde paal. Gulzig zoog ik eraan. Tot twee keer toe kwam ik bevend klaar. Zelden had ik zoíets geils meegemaakt. Ik bleef op het immense bed liggen. Erik bleef, de anderen waren verdwenen. “Li la Lau. Wat ben jij een mooie vrouw.” Ik grijnsde. Vond zijn stem prachtig.

“Ah, daar ben je. Hoe gaat ie schat?” Met een stralend gezicht kroop Paul op bed. Knikte naar Erik die zich voorstelde. “Is dat je man?” porde hij in mijn zij. Ik schudde mijn hoofd. Paul vertelde over een bloedmooie vrouw die hij had genomen in de sauna. Het zou niet de laatste keer zijn dat mijn bestie en ik hier naar toe zouden gaan. Erik ging rechtop zitten. “Zeg prachtig mooi wijf. Ik wil jou vaker zien. Geheel tegen de parenclubregels in vraag ik jou nu gewoon om je telefoonnummer.”

Ik stootte keihard mijn hoofd toen ik mijn handtas uit de achterbak van Pauls auto pakte. Op een geeltje schreef ik mijn nummer. Erik stond achter me en hield mijn heupen vast. Ik draaide me om. God wat keek hij geil naar me. “Bel me snel,” hijgde ik in zijn oor. Mijn bestie startte de motor en ik sprong op de passagiersstoel. Aangekleed zag Erik er woest aantrekkelijk uit. Paul wreef over mijn been. “Het is zo fijn je zo te zien, Lau. Je straalt. We gaan dit vaker doen.” Ik knikte. Mijn mobiel piepte twee keer.

“Laura. Ik weet niet waar ik het zoeken moet. Ik ben zo ontzettend verliefd op je. Dat was ik al tijden maar nu ik je geneukt heb helemaal. Ik moet je hebben. Ik moet je zien. Kussen. Strelen. Als ik straks thuiskom, ga ik met Emma praten. Wij twee zijn meant to be,” appte Pieter. Ik gilde zo hard dat Paul zich wezenloos schrok en zijn stuur omgooide.

Toen ik mijn ogen weer open deed, zag ik niets meer.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook