fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #31: Niet verwacht om zwager in parenclub tegen te komen

Ik bedekte mijn borsten met gekruiste armen. Voelde me verschrikkelijk naakt. Ik keek achterom. Paul had nog steeds niet in de gaten dat ik ons triootje had verlaten. De onbekende schone bleef hem neuken in eenzelfde tempo. Telkens als ze omhoog kwam, wiebelden haar tieten. Ik wilde ze niet storen, gunde  mijn bestie zijn orgasme. “Laura! Wat doe je hier?”

Voor me stond Pieter die zijn vraag die hij eerder stelde, herhaalde. “Is Emma er ook?” vroeg ik benauwd aan de vriend van mijn zus. Hij schudde zijn hoofd. Liet zijn blik over mijn lijf glijden. Zag ik het nou goed? Werd hij opgewonden van mij? Ik pakte hem bij zijn elleboog en loodste hem langs het dikke rode gordijn, uit De Matroos. Ik wilde de kamer waar gekreund, gesteund en gekomen werd nu verlaten. We ploften neer op een bank op de gang. “Pieter. Hoezo ben jij hier?” vroeg ik onnozel. Hij grijnsde. Ging schuin op de bank zitten. Ik voelde zijn hand op mijn bovenbeen.

We tikten onze volle glazen tegen elkaar aan en lieten ons van de barkruk afglijden. Hij volgde mij. Ik zocht een private room. Opende de deur en liet hem voorgaan. Het bad was gevuld, het schuim kwam over de rand. Ik voelde voorzichtig of het water niet te heet was en liet me erin glijden. Pieter deed hetzelfde. “Kom ’s tussen mijn benen zitten. Ja, zo met je rug naar mijn buik.” Mijn zwager spreidde mijn benen en zocht mijn kut. Ik was eigenlijk niet zo’n liefhebber van seks in het water. Dit was anders. Dit was verboden, kon echt niet en toch deden we het. Zijn handen omvatten mijn tieten. Met duim en wijsvinger trok hij aan mijn tepels. Ik legde mijn hoofd in zijn hals. Sloot mijn ogen. Zag Emma voor me. Het beeld werd verdrongen door mijn onnoemelijke geilheid. Ik stapte uit bad, pakte Pieters hand. Op de grond, naast het bad ging ik op mijn rug liggen. Pieter zakte door zijn knieën, duwde mijn benen verrassend fel uit elkaar, boog zijn gezicht naar voren en befte me. Ik strekte mijn lijf uit, handen boven mijn hoofd.

Zijn tong was goddelijk en snel. Plotseling voelde ik een harde stoot, gevolgd door een tweede. Pieter zat diep in me. Hij kantelde zijn bekken. Zijn lul was groter dan ik had gedacht. Emma en ik spraken daar nooit over. Emma. Ik kreunde. Kronkelde. Kwijlde. Ik duwde hem van me af, ging boven op hem zitten en bereed zijn lul. Hij trok aan mijn tepels, vingerde mijn clit. Twee keer achter elkaar kwam ik klaar. Hijgend. Ik pijpte hem en zijn zaad slikte ik door. We waren tenslotte familie.

Terug in het bad keken we elkaar geschrokken aan. Ik had Pieter gedaan. “Zijn alle mannen uit het bankwezen zo ongelofelijk geil?” Hij grinnikte. Schudde zijn hoofd. Hoe we dit een plek moesten geven, of we dit vaker moesten doen, of dit Emma moesten opbiechten: we wisten het niet.

Wat we wel wisten was dat verjaardagen vanaf nu af aan nooit meer hetzelfde zouden zijn.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook