fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #30: Onverwachte ontmoeting in de parenclub

Ik trok de beugels van mijn bh ietsje lager. Het leek erop dat mijn borsten groter waren geworden. Ik voelde me opgelaten maar ook opgewonden. Twee zalige emoties die voor een geile avond zouden zorgen. Paul had zijn arm nonchalant over mijn schouder geslagen. Zijn gezicht sprak boekdelen: mijn meisje. Mijn. Dat was precies wat we wilden. Al die anderen laten denken dat we een setje waren. In zekere zin was dat ook zo.

We passeerden een loveseat. Een vrouw had haar benen over de leuning gelegd. Er tussen likte een man gulzig haar kut. Een horny flow trok door mijn buik. Ik keek naar mijn bestie. Zijn ogen twinkelden. We liepen door en kwamen bij de bar uit. Enigszins opgelucht gingen we naast elkaar op een kruk zitten. Het ontblote bovenlijf van mijn gezelschap zag er appetijtelijk uit. Ik droeg een kort, zwart doorzichtig rokje. Er boven een met kant uitgewerkte bh en mijn voeten had ik in duizelingwekkende hakken geschoven. Mijn haar was losjes opgestoken, mijn ogen zwaar opgemaakt en mijn lippen knalrood. Paul had tussen zijn tanden gefloten toen hij mij zag. Over deze sexy outfit droeg ik een beige regenjas met ceintuur. Toen we naar de auto liepen voelde ik ogen van alle kanten naar mij kijken. Ik genoot van de aandacht en van het hoofd dat Paul trok. Trots als een pauw keek hij brutaal naar de kwijlende geilaards. Vanavond was ik van hem. En omgekeerd.

Onze champagne glazen tikten zachtjes tegen elkaar. Tijdens de eerste slok keken we elkaar aan. Voelden ons als kinderen in een snoepwinkel. De barman leunde naar voren. “Zijn jullie hier vaker geweest?” Ik schudde mijn hoofd. “Ik kan je de kamer De Matroos aanraden.” Zelfs zijn knipoog was sexy. “Ben jij daar dan straks ook?” daagde ik hem uit.

Paul hield het dikke rode gordijn van De Matroos voor me opzij. Ik keek mijn ogen uit. Overal zag ik neukende mensen. Ik pakte Pauls hand en zocht een plekje op een enorme bank. Mijn benen legde ik op zijn schoot, mijn arm om zijn nek. Ik trok zijn gezicht naar me toe en zoende hem hartstochtelijk. Zijn lul reageerde ogenblikkelijk op mijn aanraking. Een vreemde hand streelde mijn rug. Ik draaide me om en sidderde. Twee donkerbruine ogen keken mij geil aan. De hand verdween tussen mijn benen. Met open mond keek mijn bestie wat er gebeurde. Een vinger verdween in mijn kut. Ik gooide mijn hoofd in mijn nek. Ze tongde me diep. Ik voelde haar tieten tegen mijn rug bouncen. Ze duwde me op de bank en trok de Calvin Klein van Pauls lijf. Liet zich op haar knieën zakken en gebaarde mij hetzelfde te doen. Samen pijpten we hem. Zij hield zijn lul vast, ik zoog eraan. Likte. Teaste. Keihard werd ie. Met haar ogen zei ze me te stoppen. Ze zweefde met haar kut boven zijn eikel en liet zich tergend langzaam zakken. Ik ging achter haar staan en trok aan haar tepels, likte haar oor. Paul leek in trance. Zijn mond halfopen, een haarlok voor zijn ogen. Voorzichtig stootte hij. Zijn handen had hij achter zijn hoofd gevouwen. Zij bepaalde het ritme. Ik vleide me tegen haar lijf. Ze rook naar citroen, een verrassend frisse geur. Ik stopte mijn neus in haar krullen. Voelde liefde. Geilheid. Ze legde haar hoofd in mijn nek en zoende me. Onze tongen draaiden als degens om elkaar heen, terwijl Paul harder stootte en de clit van onze triopartner vingerde.

“Laura?” Ik verstijfde. Mijn bestie neukte door, had het niet gehoord. Ik liet het warme vrouwenlichaam los, stapte wankelend achteruit en draaide me om. Verschrikt sloeg ik mijn hand voor mijn mond. “Wat doe jij hier?” stamelde ik.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook