fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #28: Naar een parenclub met Paul?

Bart zwaaide met de biljetten. Het waren er best veel. De rekening van de dierenarts kon ik er met gemak van betalen. Ik beet op mijn lip. Trok mijn rok iets lager. Bart deed een stap naar voren. Tilde mijn kin op. Zoende me zacht. Keek me aan. “Je bent zo’n prachtig mooi meisje en je neukt heerlijk. Jij hebt toch ook genoten? Je hoeft het niet voor niets te doen. Ik ben twee keer in de maand in Amsterdam. We kunnen elkaar hier in het Hilton ontmoeten. Dineren we eerst samen en daarna gaan we lekker neuken. Wat is het probleem?”

Ik duwde Bart opzij, opende de hoteldeur en holde over de gang. Ik voelde zijn ogen in mijn rug toen ik de trap afging. Wat dacht ie nou? Dat ik me liet betalen om te neuken? Dat nooit! Hoe ik had kunnen twijfelen om het geld aan te pakken, begreep ik niet. Ik was dol op seks, kreeg er geen genoeg van en had daarvoor nooit geld gekregen. Nu niet. Nooit niet.

Toen ik buiten stond, belde ik David, ondanks dat ik me had voorgenomen hem uit mijn hoofd te zetten. “Lil’fucker. Wat kan ik voor je betekenen?” klonk het vrolijk.

Huilend zat ik in bad. Het was oneerlijk. Als hij kikte, lag ik al klaar voor hem. Andersom was dat niet zo. David had geen tijd voor mij. “Zaken, meisje, business. Werk gaat voor he?” had hij gezegd. Munchkin lag op de badmat. Hij was onrustig, miste zijn broertje. Wat een kutdag. Ik huilde nog harder. Naakt en nat liep ik naar de keuken, schonk mezelf een groot glas witte wijn in. Voorzichtig liet ik me weer in het warme bad glijden. De alcohol kalmeerde me. Ik stak een sigaret op. Dacht na. Wat kon ik doen? Om te beginnen moest ik David voorgoed uit mijn leven verbannen. Hem niet meer bellen of appen. Niet meer met hem neuken. Vervolgens deed ik er goed aan een andere man te zoeken. Die van me hield en graag bij me wilde zijn. Waar vond ik die? Dat was een goede vraag. En: kon ik dan nog wel andere mannen doen? Of behoorde dat dan ook tot de verleden tijd? Dat vond ik een weinig aantrekkelijk idee.

Mijn benen hingen over de badrand. Loom vingerde ik mijn clit. De duim van mijn andere hand verdween diep in mijn kut. Oh, wat was dit toch lekker. Ik verwisselde mijn duim voor mijn middelvinger. Die kon net iets dieper. Ik kreunde luid. Sloot mijn ogen. Mijn vinger ging steeds sneller in en uit. Ik gleed dieper in het warme water. Ik voelde hoe mijn baarmoeder samentrok, ik vingerde tot ik een duizelingwekkend orgasme kreeg. Ik droogde me af smeerde mijn lijf in met een romige bodylotion.

Met twee kussens in mijn rug zat ik in bed. Ik belde mijn bestie Paul. Slaperig nam hij op. “Lau? Weet je wel hoe laat het is?” Ik had geen idee. Al het gevoel voor tijd was ik verloren. Ik vertelde hem over Bart, over het geld dat hij wilde betalen. Over David. Ik merkte dat ik boos was. Voelde me opeens sterker dan ooit. “Weet je Paul, ik ga al het contact met David verbreken. Ik gum hem uit mijn leven. Dan kan ik verder.” Mijn bestie gaf me groot gelijk. Hij had het altijd al een hufter gevonden. Opeens had ik een goed idee. “Moet jij vrijdagavond werken in De Warme Gloed?” vroeg ik hem.

“Naar een parenclub?” Paul had een hoge adem. Ik grinnikte. “Ah? Doe het voor mij het lijkt me zo geil. En jou vertrouw ik.” Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn. “Aaah, Paul, toe?”

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook